Ο θάνατος του Mr Big μας κόστισε αλλά όχι όσο στην Peloton Bikes που σκοπεύει να τον αναστήσει

Ποιος θα το πίστευε ότι ένας τηλεοπτικός θάνατος θα στοίχιζε τόσο πολύ; Ο αγαπημένος Mr Big αφήνει την Carrie Bradshaw ύστερα από καρδιακή προσβολή που προκαλείται από γυμναστική σε στατικό ποδήλατο Peloton. Και μιας και μιλάμε για καρδιακά επεισόδια, φανταστείτε αυτό των μετόχων της Peloton Bikes, όταν μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του reboot του Sex and the City,

οι μετοχές τους έπεσαν κατά 11.35%. And just like that… εν μία νυκτί η Peloton βούλιαξε.

@radiotimes

Και λογικό, αφού πρόκειται για έναν χαρακτήρα-σύμβολο της μικρής – και μεγάλης – οθόνης. Αλλά ποιος μπορούσε να το προβλέψει; Η διοίκηση της Peloton έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, προσλαμβάνοντας την καρδιολόγο Dr Suzanne Steinbaum, η οποία κατηγόρησε το lifestyle του Mr Big για το αποτέλεσμα.

@hbo

«Ο Mr Big έζησε αυτό που πολλοί θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν άμετρη ζωή, που περιλάμβανε cocktails, πούρα, και μεγάλες μπριζόλες και βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο, καθώς είχε περάσει ένα παρόμοιο περιστατικό στην 6η σεζόν. Αυτές οι επιλογές και πιθανόν το ιατρικό ιστορικό της οικογένειάς του, που συχνά είναι σημαντικός παράγοντας, προκάλεσαν τον θάνατό του. Το ότι έκανε ποδήλατο ίσως και να τον βοήθησε να επιβραδύνει το καρδιακό επεισόδιο».

Αυτό πείτε το στην Carrie, Dr Steinbaum, που έχασε τον έρωτα της τηλεοπτικής ζωής της.

@dailymail.co.uk

Ωστόσο, η Peloton αποκάλυψε ότι γνώριζε πως τα ποδήλατά της θα φαίνονταν στη σειρά. Μάλλον όμως αυξημένες πωλήσεις περίμενε και όχι πτώση των μετοχών. Ίσως παράγοντες σαν και αυτούς, θα έπρεπε να μελετώνται βαθύτερα από τον οικονομικό κόσμο για να μην βρίσκονται προ εκπλήξεως.

@papermagazine/instagram

Βέβαια για να μην επισημαίνουμε μόνο τα λάθη της εταιρίας, μια τολμηρή επιχειρηματική κίνηση από μέρους της έγινε για να… αναστήσει τον Mr Big. Στην νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Peloton, σε έναν καναπέ δίπλα από το τζάκι κάθεται ο Mr Big με την instructor της εταιρίας Allegra.

«Στα νέα ξεκινήματα», της λέει.

«Στα νέα ξεκινήματα», του απαντάει η Allegra, «πάμε για ακόμα έναν γύρο; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην το κάνουμε».

Σίγουρα η Peloton θα χρειαστεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά το καλό είναι ότι όλοι μάθαμε το όνομά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mr Big,Peloton Bikes