Η Penélope Cruz έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση σε event προς τιμήν της

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ένα event στο Museum of Modern Art Film Benefit Presented by CHANEL, με ένα αφιέρωμα στην Penélope Cruz. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

The Look

H πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με κόκκινη τουαλέτα από τον οίκο Chanel

καθώς είναι και Ambassador του οίκου από το 2018. Η ίδια ολοκλήρωσε το glam look της με statement σκουλαρίκια και μαύρα peep toe πέδιλα.

Το υπέροχο φόρεμα της Penelope είχε μια πολύ εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο μπούστο και η ίδια ολοκλήρωσε το look με έναν χαλαρό κότσο στα μαλλιά της και ελαφρύ μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια.

Η Kristen Wiig βρέθηκε στο event και ήταν επίσης πολύ λαμπερή. Η ηθοποιός πόζαρε με total black look που αποτελείται από μαύρο παντελόνι και τοπ και πρόσθεσε στο outfit σκουλαρίκια, αλυσίδα στη μέση και μαύρες γόβες.

Η Anne Hathaway μίλησε στο event για την Penelope και την καριέρα της και επέλεξε να φορέσει ένα μάξι φόρεμα που συνδύασε με λευκές μπότες και λευκό Chanel τσαντάκι.

H Leslie Mann ήταν άκρως εντυπωσιακή με tweed σακάκι και μαύρη μάξι φούστα. Το tweed είναι ένα ύφασμα που έχει επιστρέψει δυναμικά στις top τάσεις και φέτος το προσθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας και το συνδυάζουμε με επίσημα αλλά και πιο casual looks.

H Diane Kruger καταφέρνει πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Αυτή τη φορά διάλεξε ένα φλοράλ σετ φούστα-τοπ και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα, μαύρο clutch και έναν αυστηρό κότσο στα μαλλιά της.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο;

© Udo Salters/ Patrick McMullan / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide: 7 παλτό των Zara που έχουμε λατρέψει αυτόν τον μήνα! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει ιδέες για τα πιο ωραία γιορτινά looks

Τα πιο fancy καλσόν για party mood στις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα