Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή

14:22 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκτός από το γυαλί είναι ζευγάρι και στη ζωή, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς “Σασμός” και η επίσης ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου, πήραν επίσημα διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο, μέσα από την Realnews και ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, γνωστοποιήθηκε πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης πήραν από κοινού

την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Τον ίδιο μήνα, η Espresso με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα έκανε λόγο για τον έρωτα των δύο πρωταγωνιστών του «Σασμού» και στη ζωή. Η είδηση προκάλεσε “σεισμό” στη showbiz αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πηγές της με ξεκάθαρο τρόπο μιλούσαν για είδηση επιβεβαιωμένη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει δημοσίως, καθώς εκκρεμούσε το διαζύγιο και από τις δύο πλευρές. Και οι δύο πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους σχεδόν την ίδια περίοδο, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είχαν βρεθεί μαζί πριν από μερικές εβδομάδες στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, ενισχύοντας τις φήμες ότι είναι όντως ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα