Ενθουσιασμένη η Kate Middleton – Η δράση της που θα ενισχύσει την οικονομία της χώρας

14:56 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton έχει αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή και τα καθήκοντά της ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έστω και έτσι δεν ασχολείται με τις δράσεις που είχε αναλάβει πριν από την περιπέτεια υγείας της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να είναι “ενθουσιασμένη” από τη νέα έκθεση της επιχειρησιακής ομάδας εργασίας της, η οποία υποστηρίζει

ότι η μεγαλύτερη εστίαση και οι επενδύσεις στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσαν να αποφέρουν τουλάχιστον 45 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως στη Βρετανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Κορυφαίες επιχειρήσεις ενέκριναν την ιεράρχηση της πρώιμης παιδικής ηλικίας και προσχώρησαν στην κίνησή της σε μια προσπάθεια να απευθύνουν μια έκκληση συσπείρωσης σε συναδέλφους επιχειρηματίες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του express.uk.

Η Kate λέγεται πως είδε την έκθεση της Ομάδας Εργασίας του Βασιλικού Ιδρύματος για την Προσχολική Παιδική Ηλικία (RFBTEC) και ενημερώθηκε για το περιεχόμενό της. Η σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας έχει γίνει το “έργο ζωής” της Kate Middleton, η οποία έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία υπερασπιζόμενη το θέμα. Ίδρυσε την Taskforce τον Μάρτιο του 2023 για να κινητοποιήσει την επιχειρηματική δράση για την πρώιμη παιδική ηλικία.

Έκτοτε, τα μέλη της Ομάδας Δράσης Aviva, The Cooperative Group, Deloitte, Iceland Foods, IKEA UK and Ireland, The LEGO Group, NatWest Group και Unilever UK, συνεργάστηκαν για να προσδιορίσουν την κλίμακα της ευκαιρίας και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι επιχειρήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Η έκθεση-ορόσημο, γραμμένη “από τις επιχειρήσεις για τις επιχειρήσεις”, περιγράφει πώς μια μεγαλύτερη εστίαση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα δημιουργήσει ένα πιο ευτυχισμένο και παραγωγικό εργατικό δυναμικό σήμερα και θα μεταμορφώσει την υγεία και την ευημερία της βρετανικής οικονομίας και κοινωνίας για τις επόμενες γενιές.

Περιγράφει λεπτομερώς πώς η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία τουλάχιστον 45,5 δισεκατομμυρίων λιρών για την εθνική οικονομία κάθε χρόνο.

Αυτό περιλαμβάνει 12,2 δισ. λίρες από τον εξοπλισμό των ανθρώπων με βελτιωμένες κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες στην πρώιμη παιδική ηλικία, 16,1 δισ. λίρες από τη μείωση της ανάγκης να δαπανηθούν δημόσια κονδύλια για διορθωτικά μέτρα για δυσμενείς παιδικές εμπειρίες και 17,2 δισ. λίρες από την υποστήριξη των γονέων και των φροντιστών παιδιών κάτω των πέντε ετών που εργάζονται.

Η έκθεση, με τίτλο “Προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία για μια πιο ευτυχισμένη και υγιή κοινωνία”, προσδιορίζει πέντε τομείς στους οποίους οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να επιφέρουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα