Harry-Meghan: Γιόρτασαν την επέτειο γάμου με δείπνο σε πανάκριβο εστιατόριο

16:59 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γιόρτασαν την έκτη επέτειο του γάμου τους με μια… Χολιγουντιανή έξοδο.

Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του με στελέχη του Χόλιγουντ στο αγαπημένο τοπικό εστιατόριο του πρίγκιπα Harry, όπου μια μπριζόλα μπορεί να κοστίζει 125 λίρες.

Οι Σάσεξ, που μόλις επέστρεψαν από ένα βασιλικό ταξίδι στη Νιγηρία, δείπνησαν με φίλους, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Pictures Brian Robbins και τη σύζυγό του Tracey, σύμφωνα με το Tatler.

Harry and Meghan’s

wedding: delve into the photo album on the Duke and Duchess of Sussex’s sixth anniversary https://t.co/wTA2NKYqpz pic.twitter.com/KPFszQOY5y

— Tatler (@Tatlermagazine) May 19, 2024

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan επισκέφθηκαν το steakhouse Lucky’s, το οποίο λέγεται ότι είναι αγαπημένο σημείο του δούκα κοντά στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Στο μενού, τα ορεκτικά ξεκινούσαν από περίπου 26 έως 40 λίρες, ενώ οι μπριζόλες κυμαίνονταν από μια μπριζόλα New York strip steak των 10 ουγκιών στις 63 λίρες, μέχρι μια Bone-in Rib Chop των 20 ουγκιών σε φέτες στις 125 λίρες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή 28oz, η οποία πιθανότατα θα ειναι για όλους, ενός Porterhouse για 175 λίρες.

Meghan Markle and Prince Harry pose with Prime Minister of Jamaica Andrew Holness at the premiere of 'Bob Marley: One Love.' pic.twitter.com/3TruucugsR

— Entertainment Tonight (@etnow) January 24, 2024

Οι Brian και Tracey Robbins που κινούν τα νήματα στο Χόλιγουντ, είναι κατανοητό ότι έχουν έρθει κοντά στους Σάσεξ από τότε που το ζευγάρι μετεγκαταστάθηκε στην Αμερική.

Οι Robbins παρευρέθησαν επίσης στην πρεμιέρα της ταινίας Bob Marley στην Τζαμάικα τον Ιανουάριο, στην οποία ο Harry και η Meghan εθεάθησαν να απολαμβάνουν την ταινία. Και σύμφωνα με το Taltler η Robbins ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που παρέλαβαν ένα πρώτο βάζο από τη νέα σπιτική μαρμελάδα της Meghan American Riveria Orchard αυτόν τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα