Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε fashion influencer στα 8 της – Πονοκέφαλος για τον William και την Kate

17:32 20/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlotte επηρεάζει σημαντικά την παιδική μόδα και γίνεται infuencer σε ηλικία 8 ετών, ακόμη και άθελά της.

Ενώ η μητέρα της, Kate Middleton διαμορφώνει μόδα με αυτά που φορά και παράλληλα καθοδηγεί και τις πωλήσεις, φαίνεται πως στα βήματά της είναι και η Charlotte. Τα παπούτσια, τα φορέματα, ακόμη και τα γυαλιά ηλίου που φορά η οκτάχρονη πριγκίπισσα ξεπουλούν μέσα σε λίγες ώρες.

lang="en" dir="ltr">Some of Princess Charlotte’s best tennis watching expressions from Wimbledon this weekend pic.twitter.com/06wpUG3j3C

— Belle (@RoyallyBelle_) July 19, 2023

Την περασμένη Κυριακή, η Charlotte εντυπωσίασε καθισμένη στην πρώτη σειρά στο βασιλικό θεωρείο στον τελικό των ανδρών του Wimbledon, φορώντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου Leosun. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, ήταν μια αύξηση 450% στην επισκεψιμότητα στον ιστότοπο του brand.

#PrincessCharlotte out here living her best life! pic.twitter.com/lBXgByEaOL

— ~WalesFamilyNews~ (@walesfamilynews) July 16, 2023

Η γκαρνταρόμπα της Charlotte είναι γεμάτη με φλοράλ φορέματα από ισπανικές μάρκες, ζακέτες και παπούτσια από την Papouelli, μια μάρκα που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον από τότε που η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με αυτά την εποχή της στέψης.

Η Charlotte φοράει, επίσης, απλά plimsolls από το Trotters, το κατάστημα παιδικών ρούχων του Λονδίνου στο Τσέλσι. Το ενδιαφέρον για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της νεαρής πριγκίπισσας ξεκίνησε πριν καν κλείσει μία ημέρα ζωής.

Λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή της στην αγκαλιά της μαμάς της, στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo στο St Mary’s, στο Πάντινγκτον, το σάλι GH Hurt & Son με το οποίο ήταν τυλιγμένο το βρέφος είχε προσελκύσει 100.000 επισκέπτες στον ιστότοπο, από περισσότερες από 183 χώρες.

Princess Charlotte was carefully wrapped in the Soft Wool Baby Shawl by GH Hurt & Son pic.twitter.com/G6XRS0F8bp

— the_wales_family (@walesfam5) May 2, 2023

Αυτή η ανεπιθύμητη επιρροή μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει στην Kate και τον William, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ατμόσφαιρα για την οικογένειά τους. Είναι ήδη σχολαστικοί στο να αποφεύγουν κάθε ίχνος εμπορικού κέρδους.

Ακόμη κι έτσι, έχει προβλεφθεί ότι σε έναν κόσμο που καθοδηγείται από τα κινητά τηλέφωνα και τις άμεσες αγορές η επιλογή των ρούχων της Charlotte θα μπορούσε τελικά να αξίζει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια λίρες για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Η Kate Mansey, βασιλική συγγραφέας και βοηθός αρχισυντάκτη της Mail on Sunday, είπε: “Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι να γίνει η Charlotte ο ρυθμιστής των τάσεων της μόδας.

Princess Charlotte is fashion influencer at the age of eight… https://t.co/XGk6agFiHi

— Shootersyk”DamyEku” (@ShootersykEku) July 20, 2023

“Ήδη ακροβατούν σε μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του να επιτρέψουν στον κόσμο να δει τα παιδιά τους, να επιτρέψουν στο κοινό να έχει μια σχέση, προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτική τους ζωή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωρίζει πολύ καλά το θέμα όταν πρόκειται για τη δική της γκαρνταρόμπα” πρόσθεσε.

‘Έχουμε ήδη δει την Kate να επιλέγει ρούχα για φωτογραφίσεις που δεν είναι οι τάσεις της τελευταίας σεζόν, αναμφίβολα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle