Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» και εκεί τον συνάντησε η ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλοκαίρι yes», Κωνσταντίνα Μαύρου.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος μίλησε για τον τελικό του «Survivor All Star», τον χώρο του θεάτρου, ενώ παράλληλε αποκάλυψε και το πιο περίεργο μήνυμα που έχει λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι on camera δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

«Δεν είδα ολόκληρο τον τελικό του “Survivor”, είδα όμως αρκετό. Δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα κάποιον από

τους δύο. Δεν τα γνωρίζω καλά τα παιδιά, οπότε δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιον. Άκουα ότι είχαν διαφορά 9 ψήφων μεταξύ τους, είναι λίγο άδικο για τον κύριο Μπάρτζη αλλά τι να κάνουμε;», σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Πιστεύω ότι το ελληνικό Θέατρο θα επιβιώσει και χωρίς εμένα. Δύσκολα μεν αλλά θα τα καταφέρει. Θέλω να πω κι ένα συγγνώμη στους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι την Επίδαυρο και αναρωτιούνται “μα πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;”. Απολογούμαι», δήλωσε στη συνέχεια με χιούμορ.

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ήμουν κάπου και ανέβασα μία κατσαρίδα που ήταν στο δωμάτιο… και μου έστειλε μία κοπέλα: “αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου”».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Καρβέλας: Φίλησε την Άννα Βίσση μπροστά στη σύντροφό του- Η αντίδρασή της

Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μακροσκελές μήνυμα για τις φωτιές -«Πότε θα θωρακίσουμε πραγματικά αυτό το κράτος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα