Η Emily Ratajkowski έβαλε το φόρεμα μέσα στο οποίο θέλουμε να περάσουμε όλο το καλοκαίρι

17:22 20/7/2023 - Πηγή: InStyle

Το slip dress αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της δεκαετίας του 1990, με φωτογραφίες από iconic looks που φορούσαν οι Kate Moss, Naomi Campbell, Winona Ryder, Sarah Jessica Parker και άλλες να το επιβεβαιώνουν. Οι εν λόγω φωτογραφίες

επανεμφανίζονται συνεχώς στο διαδίκτυο. Σήμερα, το slip φόρεμα παραμένει ένα αβίαστα κομψό στοιχείο της γκαρνταρόμπας για τις σύγχρονες γυναίκες – απλά δείτε την τελευταία εμφάνιση της Emily Ratajkowski στη Νέα Υόρκη.

Beat The Heat: 7 φορέματα που θα σας εξασφαλίσουν άνεση και στιλ κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Το μοντέλο, που πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της σε μια εντυπωσιακή απόχρωση του χάλκινου, εθεάθη να φορά ένα φυστικί slip φόρεμα με λεπτά τιραντάκια και ευκολοφόρετο μεσαίο μήκος. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρα cat-eye γυαλιά ηλίου, κρεμ strappy σανδάλια από το δικό της brand, Inamorata, μια ασημένια chainmail τσάντα ώμου από τον Paco Rabanne και χρυσά σκουλαρίκια Jennifer Fisher κρίκους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackson Lee (Xclusive-Lee) (@gr8images)

Λατρέψαμε το φόρεμά της το οποίο είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού είναι ελαφρύ και δροσερό, με απλό design και γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, αλλά και την πιο όμορφη summer απόχρωση που θυμίζει παγωτό φυστίκι!

Μπορούμε να το φορέσουμε με πέδιλα στο γραφείο, όπως η Emrata, αλλά και sneakers ή ακόμα και απλές flip flops για τις βόλτες μας στην πόλη ή το νησί.

Μας ενέπνευσε!

To σύνολο που θα φοράμε ξανά και ξανά αυτή τη σεζόν; Λινά φορέματα και σανδάλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα