Adele: Αγοράζει τη βίλα του Sylvester Stallone για ψίχουλα

13:31 3/1/2022 - Πηγή: InStyle

Το όχι και τόσο ταπεινό σπιτικό του Rocky, έχει βγει προς πώληση ήδη από τον προηγούμενο Φεβρουάριο και η Adele είναι έτοιμη να κάνει την μεγαλύτερα αγορά της, πληρώνοντας στην κυριολεξία ψίχουλα. Η πολυτελής βίλα, με τα έντονα στοιχεία της μεγαλύτερης ταινίας του Sylvester Stallone, βγήκε στην αγορά στην τιμή των 110 εκατομμυρίων δολαρίων καταλήγοντας

σήμερα να κοστίζει τα μισά!

@insider@mansionglobal

Η τραγουδίστρια φυσικά και δεν έχασε ευκαιρία και τσίμπησε το ακίνητο για το οποίο η ίδια προτίθεται να προσφέρει μόλις 58 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι επένδυση. Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Beverly Park σε μια από τις διασημότερες γειτονιές των celebrity και ο Sylvester Stallone το είχε αγοράσει στα ‘90s αποκαλώντας το «το σπίτι που ο Rocky έχτισε».

@insider@insider

Ο ηθοποιός τώρα πια διαμένει στο Palm Beach της Florida σε ένα… λιγότερο φανταχτερό σπίτι των 35 εκατομμυρίων δολαρίων, 13.200 τετραγωνικών, 7 υπνοδωματίων και 12 μπάνιων. Ταπεινό θα λέγαμε.

@insider@insider

Ελπίζουμε η Adele να διατηρήσει έστω και κάποια από τα στοιχεία του Rocky στο νέο της σπίτι αφού φτιάχτηκε με ιδρώτα και πουλήθηκε, ας πούμε, τζάμπα!

@insider

Keywords
Τυχαία Θέματα