Ποιος είναι ο λόγος που η Kate Middleton φωτογραφίζει; Εκτός από χόμπι…

12:01 24/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton αγαπάει από πολύ μικρή ηλικία να βγάζει φωτογραφίες. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτό το χόμπι εξελίχθηκε σε πάθος και πλέον φωτογραφίζει σε σταθερή βάση τα παιδιά της. Όλες οι μητέρες φυσικά το κάνουν αυτό, αλλά η Δούκισσα είναι η υπεύθυνη των επίσημων πορτρέτων του George, της Charlotte και του Louis. Δημοσιεύει δηλαδή τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα

στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα social media. Οι followers τους ενθουσιάζονται με κάθε ανάρτηση, γιατί νιώθουν ότι βρίσκονται πιο κοντά στους αγαπημένους τους γαλαζοαίματους.

Μια σπάνια φωτογραφία της Kate Middleton δημοσιοποίησε η μητέρα της

Η επιμελήτρια του Kensington Palace, Claudia Acott Williams αποκάλυψε πρόσφατα ότι αυτό όχι μόνο δεν είναι τυχαίο, αλλά αντιθέτως οι φωτογραφίες της Kate έχουν έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

“Η φωτογραφία είναι ένας σημαντικός τρόπος να εκδημοκρατιστεί η βασιλική εικόνα και να μετατραπεί σε κάτι ακόμη σημαντικότερο. Δημιουργήθηκε ένας γερός δεσμός ανάμεσα στη μοναρχία και στους πολίτες. Κατά τη διάρκεια του 19ου και του 20ου αιώνα, η μοναρχία βρισκόταν σε πτώση. Η φωτογραφία τους έδωσε τότε ένα πιο δημοκρατικό μέσο να δείξουν τους εαυτούς τους στο κοινό”, δήλωσε η Claudia Acott Williams στο Marie Claire.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είναι εξίσου απαραίτητο για τη βασιλική οικογένεια να ταυτίζεται ο κόσμος μαζί τους, αλλά και με την εικόνα τους. “Είναι πολύ σημαντικό το να παρουσιάζεται ως μια δεμένη και σταθερή οικογένεια, ώστε να φανεί η συνέχιση ενός επιτυχημένου ιστορικά οικογενειακού δέντρου. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν μέσα από φωτογραφίες και δενόμαστε συναισθηματικά με τις ζωές και τις επιτυχίες τους” εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Keywords
Τυχαία Θέματα