Hailey Bieber και Kendall Jenner: Με matchy outfits και τα αγόρια τους σε διπλό ραντεβού

12:01 24/3/2022 - Πηγή: InStyle

Μια τυπική Κυριακή στο Hollywood απαιτεί τα πιο διάσημα ζευγάρια σε double date και matchy outfits να πίνουν χαλαρά τα ποτά τους στα πιο in στέκια της γειτονιάς. Οι κολλητές Kendall Jenner και Hailey Bieber δημιούργησαν την πιο hot… κλίκα, στην οποία όλες μας θα θέλαμε να μπούμε και όλες θα φοβόμασταν να περάσουμε από μπροστά. Στα πρώτα μέλη της, τα αγόρια τους φυσικά. Ο Justin Bieber

και ο Devin Booker συνόδεψαν τις αγαπημένες τους και η παρέα απόλαυσε ένα «μυστικό» δείπνο που θύμισε Λύκειο, στο εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica.

Instagram @justjared

Total black για τις κυρίες και casual chic για τους κύριους ήταν το θέμα της βραδιάς. Η Kendall Jenner επέλεξε να δώσει ‘00s αύρα στο look με δερμάτινο παντελόνι καμπάνα, strapless top με prints που πήγαιναν σετ με τη νέα απόχρωση των μαλλιών της και slingback μυτερές γόβες. Από την άλλη, ο Devin Booker συνόδεψε την αγαπημένη του, κρατώντας πιο χαμηλό προφίλ με λευκό denim και γήινες πινελιές. Το street style είναι το γήπεδο της Kendall, ο Devin μπορεί κάλλιστα να σκοράρει στα παρκέ του NBA.

Instagram @justjaredHailey Bieber: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη

Το ζεύγος Bieber, επίσης, έπαιξε σε μαύρους τόνους, με την Hailey να δείχνει απαστράπτουσα και πιο elegant από ποτέ μέσα στο μαύρο midi φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με μυτερές μπότες και clean make up και μαλλιά, και τον Justin να μην αφήνει λεπτό τη σύζυγό του. Η τελευταία περιπέτεια υγείας του μοντέλου, τρόμαξε σε μεγάλο βαθμό τον τραγουδιστή κάνοντας τον να συνειδητοποιήσει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ειδικά η αγαπημένη του σύζυγος!

Keywords
Τυχαία Θέματα