KKW Beauty: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επιστροφή του beauty brand!

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επιτυχία ενός brand βασίζεται στο να μην επαναπαύεσαι ποτέ και όταν αυτό είναι στην κορύφωση του να ξέρεις πως πρέπει να το διαχειριστείς.

Φαίνεται βέβαια πως πίσω από την κατάργηση των KKW Beauty της Kim Kardashian, ίσως να μη βρίσκεται η συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα αλλά το γεγονός ότι από το όνομα του brand θα απουσιάζει πλέον ένα γράμμα.

Γιατί συζητάμε και πάλι για την συγκεκριμένη εταιρεία καλλυντικών;

Ένα αινιγματικό post στον προσωπικό λογαριασμό του ίνσταγκραμ της διάσημης μέικαπ artist, Ash K Holm, μεταξύ αυτών και της Kim, μας κάνει να αναρωτιόμαστε ξανά για το τι θα γίνει με την συγκεκριμένη εταιρεία, πότε πρόκειται να επαναλανσαριστεί και επίσης τι αλλαγές θα υπάρχουν..

Μέσα από την παρακάτω δημοσίευση, η ίδια αναρωτιέται αν είμαστε έτοιμοι για την νέα εποχή του brand! Εμείς δηλώνουμε πανέτοιμοι, πάντως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Μέσα από μία πρόχειρη έρευνα, λοιπόν, για να γνωρίζουμε τι μας περιμένει, ξεκινάμε από το πιο σημαντικό κομμάτι που δεν είναι άλλο από την ημερομηνία επαναλανσαρίσματός τους.

Όπως γράφεται, αυτή δεν είναι άλλη από τις αρχές αυτού του χρόνου, οπότε ίσως έτσι εξηγείται και το post της Ash.

Από τα λοιπά διαδικαστικά, το πιο σημαντικό που θα δούμε είναι ότι θα λείπει το τελευταίο γράμμα του ονόματος, μιας και η πιο διάσημη τηλεπερσόνα έχει πάρει διαζύγιο από τον Kanye West, αποδεικνύοντας ότι πλέον είναι ανεξάρτητη και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πρώην άντρα της.

Επίσης, όπως διαβάζουμε, θα γίνουν αρκετές αλλαγές ως προς την εμφάνιση των προϊόντων, θα γίνουν πιο sleek και κομψά, ενθουσιάζοντας τους Instagram lovers.

Σχετικά με το τι νέα προϊόντα θα δούμε αλλά και τις συνθέσεις, που δεν έχουμε κάποια ιδέα αν πρόκειται να αλλάξουν, δεν έχει γίνει προς στιγμήν κάποια ανακοίνωση.

Παρόλα αυτά, η ποιότητα τους ήταν απίστευτη οπότε δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε ότι και τα νέα προϊόντα θα είναι το ίδιο φανταστικά.

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

4+1 λόγοι που η Kim Kardashian είναι η απόλυτη queen του nude μακιγιάζ -Παίρνουμε μαθήματα!

Η Kim Kardashian επαναφέρει μια τάση και γίνεται viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα