Ζευγάρια στο γήπεδο: Τι φοράνε οι celebrities στην πρώτη σειρά του αγώνα

11:30 26/1/2022 - Πηγή: InStyle

Μικρή η διαφορά της πρώτης σειράς των γηπέδων από τις front row στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Αν νομίζατε ότι τα αθλητικά είναι και τα μόνα παπούτσια που είναι κοινωνικά αποδεκτά στον χώρο ενώ τα ψηλοτάκουνα στιλέτα δεν έχουν καμία θέση εκεί, κάνετε ένα μικρό λάθος. Οι διασημότερες celebrities παίρνουν αγκαζέ το άλλο τους μισό και πάνε γήπεδο, μετατρέποντας τον αγώνα σε εβδομάδα μόδας.

Photo by Harry How/Getty Images

Total denim για την JLo

που παρακολούθησε τον αγώνα των Lakers στην αγκαλιά του Ben Affleck. Casual και chic ταυτόχρονα, ότι και να φορούσε η σταρ θα έκλεβε τις εντυπώσεις.

Photo by Paras Griffin/Getty Images

Η Cardi B συνδύασε τις γαλότσες της με αυτές του συντρόφου της, φόρεσε το North Face Gucci puffer και λίγα υπερβολικά αξεσουάρ για λάμψη για να παρακολουθήσει το ματς στην Atlanta.

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Ενώ η Kendall Jenner δεν είχε τον αγαπημένο της δίπλα της αλλά μπροστά της. Ο Devin Booker κέρδιζε τον αγώνα στο γήπεδο, ενώ το μοντέλο κέρδιζε τις εντυπώσεις του κοινού στις κερκίδες με τα total black της.

Photo by Jim McIsaac/Getty Images

Η Beyonce με total black σύνολο για να ταιριάζει με τον Jay Z, και καπέλο γιατί φυσικά είναι μια σταρ!

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Το ζευγάρι Bieber από την άλλη προτιμάει τα πιο cool looks τον τελευταίο καιρό, με sneakers και wide leg παντελόνια. Κάνουν match στις δικές τους εμφανίσεις και εντυπωσιάζουν ως το τέλειο ζευγάρι.

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Η Adele είναι diva και αυτό δεν θα άλλαζε ούτε στο γήπεδο. Total leather σε καφέ με χρυσά αξεσουάρ και νύχια στην εντέλεια.

Instagram @winnieharlow

Η Winnie Harlow δεν χρειάζεται άλλο μισό, μόνη της μαγεύει τα πλήθη με μια καθόλου διακριτική λαμέ καμπαρντίνα και ίδιες μπότες και αμφιβάλουμε αν υπάρχει κανείς που παρακολουθεί τον αγώνα και όχι το μοντέλο.  

Keywords
Τυχαία Θέματα