Nina Dobrev: Φωτιά στα κόκκινα στις Κάννες

21:05 27/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Nina Dobrev τράβηξε την προσοχή όλων πάνω της.

Το 75ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε να διεξάγεται στις 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα. Πολλές διασημότητες από κάθε γωνιά του κόσμου έδωσαν το παρόν και παρευρέθηκαν στη σημαντική διοργάνωση.

Η Nina Dobrev, η γνωστή ηθοποιός, η οποία

αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ‘The Vampire Diaries’, ήταν μια από τους παρευρισκόμενους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μελαχρινή καλλονή όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά και αποτέλεσε μια από τις ωραιότερες παρουσίες της βραδιάς. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί του amFAR Gala 2022 στις Κάννες και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauties (@gentlebeauties)

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε τη Nina Dobrev πιο εκθαμβωτική από ποτέ με μια κατακόκκινη τουαλέτα. Της ταιριάζει απίστευτα και επιβεβαιώνει την άποψη ότι υπάρχει μια ιδανική απόχρωση του κόκκινου για την κάθε γυναίκα. Για την 33χρονη λοιπόν είναι με σιγουριά εκείνη της φωτιάς!

Η sexy δημιουργία του κορυφαίου οίκου μόδας ‘Louis Vuitton’ αναδείκνυε την καλλίγραμμη φιγούρα της σταρ του Hollywood. Τα τολμηρά cut-outs στην περιοχή του στήθους έκαναν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω στη Nina. Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη εντυπωσιακή λεπτομέρεια που εντοπίσαμε. Η τουαλέτα από τη μια πλευρά ήταν αμάνικη, ενώ από την άλλη όλο το χέρι ήταν καλυμμένο με ύφασμα και, μάλιστα, στο τέλος το μανίκι κατέληγε σε γάντι. Ολοκλήρωσε την show-stopper εμφάνισή της με ένα ασημένιο βραδινό τσαντάκι και λαμπερά κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι κρίκοι, ένα διαμαντένιο μενταγιόν και πληθώρα δαχτυλιδιών.

Στο πλευρό της βρέθηκε, φυσικά, ο σύντροφός της και snowboarder, Shaun White. Ο 35χρονος αθλητής ήταν εξίσου γοητευτικός, φορώντας ένα κλασικό tuxedo. Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία δυο χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα