Ο George Clooney και η Amal Alamuddin απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία

12:41 23/7/2021 - Πηγή: InStyle

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin είναι – κατά γενική ομολογία -ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood. Ο πρώην αμετανόητος εργένης και η ευφυέστατη δικηγόρος μας έχουν αποδείξει ότι τα ετερώνυμα, αναμφίβολα, έλκονται. Γνωρίστηκαν το 2013 μέσω ενός κοινού φίλου τους και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

David και Victoria Beckham

γιόρτασαν 22 χρόνια γάμου!

Με το πέρασμα του χρόνου, η αγάπη μεταξύ τους ανθίζει όλο και περισσότερο. Παντρεύτηκαν το 2014 και είναι πλέον γονείς των διδύμων Alexander και Ella Clooney. Ύστερα από το lockdown, ακουγόταν πολύ έντονα ότι υπήρχε μια ρήξη μεταξύ τους. Ωστόσο πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Clooney (@ggeorgeclooney.official)

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Ιταλία, να αποβιβάζονται από ένα speedboat. Οι δυο τους ήταν κρατημένοι χέρι χέρι και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο Grand Hotel Tremezzo, όπου δείπνησαν με την οικογένεια της Alamuddin. Η επιλογή της συγκεκριμένης χώρας για τις διακοπές τους δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Clooney της τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια. Διατηρεί μάλιστα εδώ και χρόνια μια έπαυλη στη Λίμνη Κόμο.

Η Emily Ratajkowski κάνει τις διακοπές της στην Ιταλία, φορώντας το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebnews_hu (@celebnews_hu)

Ο George Clooney ήταν γοητευτικός – όπως πάντα άλλωστε –  φορώντας ένα γκρι κοστούμι, με λευκό πουκάμισο. Η σύζυγός του Amal ήταν απολύτως εκθαμβωτική, με ένα κομψό minimal σύνολο. Συνδύασε το λευκό ασύμμετρο φόρεμά της, με ένα clutch σε γήινες αποχρώσεις και λαμπερά σκουλαρίκια. Το makeup της ήταν φυσικό, με την εξαίρεση του έντονου κόκκινου κραγιόν της, το οποίο έδωσε έναν vintage αέρα στο εντυπωσιακό look της. Το διάσημο couple σίγουρα τράβηξε την προσοχή των παρευρισκόμενων και είχε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η Hailey Bieber παρακολούθησε το show του YSL στην Βενετία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George And Amal Clooney (@about__clooneys)

Keywords
Τυχαία Θέματα