Do it like Gigi: Το πιο ενημερωμένο office look του καλοκαιριού και πως να το υιοθετήσετε

10:02 23/7/2021 - Πηγή: InStyle

Το super model Gigi Hadid επισκέφθηκε το Ken Fulk studio και έδωσε μαθήματα styling για ακόμη μια φορά, επιλέγοντας το πιο ενημερωμένο office look για την καλοκαιρινή περίοδο.

Το χτένισμα της Tracee Ellis Ross μας θυμίζει την πριγκίπισσα Leia από το Star Wars


Και επειδή είναι ομολογουμένως μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για να ντυθείς για το γραφείο, το

outfit της Gigi είναι πράγματι ότι καλύτερο μπορείτε να έχετε ως σημείο αναφοράς, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα all day καλοκαιρινό office outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)


Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα πουκάμισο και μια ψηλόμεση, φαρδιά παντελόνα με πιέτες στο χρώμα της κρέμας, από την συλλογή της Victoria Beckham. Συνδύασε το σύνολο με boho αξεσουάρ της Jacquie Aiche, μια εμπριμέ τσάντα σε μικρό μέγεθος, δερμάτινη καφέ ζώνη και ασορτί μυτερές γόβες με χρυσή αγκράφα.

people.com

Η Cara Delevingne στηρίζει ακόμη μια φορά την διαφορετικότητα μέσω της νέας της ανάρτησης στο instagram


Το στοιχείο κλειδί στο όλο σύνολο ήταν η επιλογή του χρώματος: Ένα outfit σε ανοιχτές μπεζ αποχρώσεις από ivory και cream, έως μπεζ της άμμου και τα φυσικά γήινα χρώματα, είναι ότι πιο stylish και καλοκαιρινό για το πρωινό σου εντός και εκτός γραφείου. Εκτός, του ότι αντικειμενικά ένα ανοιχτόχρωμο ύφασμα σε κρατά δροσερή τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει, το beige είναι μια απόχρωση passepartout, που ταιριάζει με όλη την basic χρωματική παλέτα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνοδεύσει τις πιο statement επιλογές, όπως το έντονο κίτρινο, το φούξια και το μπλε.

Get the inspired:

style du mondestyle du mondestyle du mondestyle du mondestyle du monde

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gigi,