Μεσάνυχτα στην Αθήνα με την μεθυστική limited edition XMAS κολεξιόν της Enzzo

15:00 9/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η ώρα είναι 12:00 και το ρολόι σημάνει την έναρξη του νέου έτους. Φώτα, φωνές και χαρούμενες ευχές αντηχούν με φόντο την χειμωνιάτικη Αθήνα. Μια γυναίκα ξεχωρίζει στο πλήθος. Φοράει ένα αστραφτερό ασημένιο μάξι φόρεμα από την χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή της Enzzo κι έχει τα χείλη της βαμμένα κόκκινα. Οι άντρες την θαυμάζουν, οι γυναίκες θέλουν να της μοιάσουν. Αλλά αυτή δεν δίνει σημασία. Ζει τη στιγμή και μετράει αντίστροφα για το νέο έτος, ένα νέο έτος το οποίο, έδωσε υπόσχεση

στον εαυτό της, θα είναι το καλύτερο της ζωής της.

@enzzo@enzzo@enzzo

Η limited edition XMAS συλλογή της Enzzo εμπνέεται από τις χριστουγεννιάτικες νύχτες, γεμάτες λαμπερά φώτα και festive ατμόσφαιρα. Τα κομψά βελούδινα φορέματα και οι παγιέτες αποπνέουν έναν παριζιάνικο αέρα σε συνδυασμό με το νεουορκέζικο attitude. Η γυναίκα της Enzzo είναι δυναμική, αιθέρια και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η νύχτα της πρωτοχρονιάς της ανήκει αφού φορώντας το αγαπημένο της φόρεμα μετατρέπεται στο απόλυτο θηλυκό της βραδιάς.

@enzzo@enzzo@enzzo

Τα festive φορέματα και τα twin sets μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή των εορτών αναδεικνύοντας την θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας και ενισχύοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση μας. Τα κομψά σχέδια της σειράς είναι το απόλυτο hit των Χριστουγέννων. Στην ιστοσελίδα https://enzzo.gr/collections/christmas-collection-newyearseve θα βρείτε τα μοναδικά κομμάτια της κολεξιόν.

@enzzo@enzzo

Είναι 00:01 και στην Αθήνα, η ελπίδα μιας νέας ζωής αναγεννάται.

@enzzo

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσάνυχτα, Αθήνα, XMAS, Enzzo,mesanychta, athina, XMAS, Enzzo