Μαντώ Γαστεράτου: Βάπτισε την κόρη της – ΦΩΤΟ

15:44 23/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ημέρα χαράς για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη καθώς βάπτισαν την ενός έτους κόρη τους. Η μικρούλα πήρε το όνομα Κυβέλη, ενώ νονά της ήταν η φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού, Ζωή Κρονάκη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο δημοσιεύτηκαν από τον σύζυγο της Ζωής Κρονάκη, Τάσο Παναγιώταρη και την επίσης φίλης της Μαντώς Γαστεράτου, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όπως εκμυστηρεύτηκε νωρίτερα η Μαντώ Γαστεράτου με ανάρτησή της στα stories, είχε αγχωθεί λόγω

του καύσωνα και ξεκίνησε από νωρίς το πρωί τις ετοιμασίες για το μυστήριο. Η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον χώρο της δεξίωσης ενώ δεν παρέλειψε να έχει ειδικό χώρο για τα μικρά παιδιά προκειμένου να διασκεδάσουν.

Μιλώντας για την κόρη της, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο διάστημα, η Μαντώ Γαστεράτου είχε πει ότι έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς. Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο.

Και συνέχισε όσα είχε πει μιλώντας για την κόρη της σε παλαιότερη συνέντευξή της: “Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς“.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη από το 2018, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά, τον Γιώργο, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και την Κυβέλη που ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2022.

Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι της βάπτισης της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα