Nia Vardalοs: Στηρίζει την ταινία Barbie αναφερόμενη στις δικές της καυστικές κριτικές για την ταινία “My Big Fat Greek Wedding”

13:15 23/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η ταινία “Barbie” έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους κριτικούς ταινιών και παρά την τεράστια προώθησή της σε πολλές χώρες, δείχνει να μην κερδίζει θετικά σχόλια.

Η Νia Vardalos ήταν μία από τους ηθοποιούς που άμεσα θέλησε να πάρει θέση και να στηρίξει το team της ταινίας… και στάθηκε απέναντι σε όλους όσοι έχουν μπει στη διαδικασία να συγκρίνουν την ταινία της με το “Oppenheimer” που έχει μαγέψει κριτικούς

και κοινό.

Έτσι μετέφερε στην ανάρτησή της στο Instagram τη δική της εμπειρία από το πρώτο της φιλμ “My Big Fat Greek Wedding” (“Γάμος αλά Ελληνικά”.)

«Διαβάζω τις επιθέσεις των επικριτών της «Barbie» σε αντίθεση με τα κανακεύματα για το «Oppenheimer». Και οι δύο ταινίες είναι σπουδαίες, η μία γυρίστηκε από γυναίκα. Η αρχική ταινία “My Big Fat Greek Wedding” πήρε καυστικές κριτικές, ακόμα και για την εμφάνισή μου“.

Και συνεχίζει στην ανάρτησή της:

“Τότε μιλήσατε με τα πορτοφόλια σας και την αγάπη σας, έγινα υποψήφια για βραβείο στην Ακαδημία Όσκαρ συν περισσότερα βραβεία υποκριτικής και σεναρίου. Και μερικές φορές σκέφτομαι τους πιο κακούς κριτικούς που πρέπει να καθίσουν για 20 χρόνια να τρώνε με την οικογένειά τους παραθέτοντας τις ατάκες μου“.

Rita Wilson: Ανήρτησε την αφίσα της ταινίας “Γάμος αλά ελληνικά 3” – Πότε θα προβληθεί στους κινηματογράφους

Keywords
Τυχαία Θέματα