Kim Kardashian: Στο ίδιο πάρτι μαζί με τον άπιστο πρώην της Khloé, Tristan Thompson

12:55 23/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian και o Tristan Thompson, ο άπιστος πρώην της αδελφής της Khloé Kardashian, εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί στο Μαϊάμι.

Η ιδρύτρια του Skims και ο σταρ του NBA εθεάθησαν να δειπνούν στο hotspot των διασημοτήτων Gekko.

Η έξοδος αυτή ήρθε λίγο μετά την παρουσία του Thompson, της Kim και του γιου

της Saint, 7 ετών, στον πρώτο αγώνα της Inter Miami του Lionel Messi. Ωστόσο, ο γιος της δεν ήταν με τη reality star στο δείπνο.

Kim Kardashian parties with Tristan Thompson in Miami after Lionel Messi’s game https://t.co/wZiEkhoR13 pic.twitter.com/6FLN3VqZQJ

— Page Six (@PageSix) July 22, 2023

Αφού η Kim και ο Thompson δείπνησαν, πήγαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο LIV, όπου διασκέδασαν “μέχρι αργά τη νύχτα” με τον DJ Khaled στα decks, σύμφωνα με το TMZ.

Η Kardashian και ο πρωταθλητής του NBA διασκέδασαν επίσης με τον μεγιστάνα της νυχτερινής διασκέδασης David Grutman και τη σύζυγό του, Isabela Rangel, σύμφωνα με το Instagram Story του Thompson, ο οποίος αναδημοσέιυσε μια selfie της παρέας με την Kim να δίνει ένα φιλί στον φακό.

#KimKardashian and #TristanThompson are taking over Miami! https://t.co/RAJ7ZNgBVm

Access Hollywood (@accesshollywood) July 23, 2023

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian δείχνει ότι εκείνη και ο πρώην σύντροφος της αδελφής της έχουν καλές σχέσεις, παρά το άπιστο και σκανδαλώδες παρελθόν του. Τον Μάιο, η Kim και η κόρη της North, 10 ετών, κρατούσαν ένα ζωγραφισμένο στο χέρι πλακάτ, που έγραφε “Tristan Thompson”, καθώς οι δυο τους κάθονταν δίπλα στο γήπεδο για τον αγώνα του μπασκετμπολίστα με τους Golden State Warriors.

Khloé Kardashian: Η αποκάλυψη για τον Michele Morrone – Η βραδιά που τη βοήθησε να ξεχάσει τον Tristan Thompson

Δέχτηκε επίσης τα πυρά της επειδή έκανε παρέα με τον Thompson κατά τη διάρκεια ενός “Friendsgiving” τον περασμένο Νοέμβριο. Οι δύο τους επισκέφθηκαν ένα ίδρυμα κράτησης ανηλίκων στο Λος Άντζελες για να φάνε με νεαρούς άνδρες πριν από την εθνική γιορτή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Αν και ο Thompson με την πρώην του Khloé έχουν μια ταραχώδη σχέση, οι δυο τους φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις τον τελευταίο καιρό.

Όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα, η Khloé, 39 ετών, άλλαξε το επώνυμο του γιου της Tatum από Kardashian σε Thompson. Αν και δεν δόθηκε συγκεκριμένος λόγος για την αλλαγή ονόματος, η συνιδρύτρια του Good American άλλαξε γνώμη για το αν θα δώσει στο μικρότερο παιδί της το επώνυμό του κάποια στιγμή.

Την εποχή που η Khloé περίμενε τον γιο τους μέσω παρένθετης μητέρας, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο παίκτης του NBA είχε αφήσει έγκυο τη Maralee Nichols, με την Kim Kardashian να μεταφέρει τα σκληρά νέα στην αδελφή της.

Η Kim έχει βρεθεί στο στόχαστρο καθώς παρά τη συμπεριφορά του μπασκετμπολίστα απέναντι στην αδελφή της, αυτή τον στηρίζει και περνά χρόνο μαζί του, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις ανάμεσα στους ακολούθους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα