Ήβη Αδάμου: Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με την κόρη της

H Ήβη Αδάμου είναι πιο γλυκιά από ποτέ με την κόρη της, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Η νεαρή μητέρα δημοσίευσε δυο αξιολάτρευτες εικόνες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ενθουσίασε τους ακολούθους της. Στα στιγμιότυπα βρίσκεται μαζί με το παιδί της, τη μικρή Ανατολή-Νεφέλη, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018. Εδώ να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που κάνει κάποια εμφάνιση

στα social media της Ήβης.

Η Martha Hunt γέννησε το πρώτο της παιδί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Στην ανάρτηση της Αδάμου, βλέπουμε τις δυο τους να ποζάρουν στο διακοσμημένο σαλόνι τους. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο φαίνεται στο background και μοιάζει να είναι πολύ όμορφα στολισμένο. Όσον αφορά τη μητέρα και την κόρη, παρατηρούμε ότι είναι ντυμένες με ασορτί σύνολα. Έχουν φορέσει ίδια comfy sets από το Attrattivo σε μπεζ χρώμα. Έχουν επίσης παρόμοια χτενίσματα, καθώς τα μαλλιά τους είναι πιασμένα σε messy buns. Η μόνη διαφορά είναι ότι το πρόσωπο της Ανατολής-Νεφέλης είναι κρυμμένο, ώστε να προστατευτεί η ιδιωτικότητα της.

Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivi Adamou (@iviadamou_)

Στη μια φωτογραφία είναι αγκαλιασμένες και η Ήβη Αδάμου χαμογελάει στην κάμερα. Μολονότι δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια ποιος ήταν ο φωτογράφος τους, θα υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Ο γνωστός ράπερ είναι σε σχέση με την 28χρονη τραγουδίστρια από το 2014 και μαζί απέκτησαν την κορούλα τους. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη  στο τηλεοπτικό πρόγραμμα The X-Factor. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι Σαν Έρθει η Μέρα.

Priyanka Chopra: Η διακριτική απάντηση στην είδηση του χωρισμού της με τον Nick Jonas

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivi Adamou (@iviadamou_)

Keywords
Τυχαία Θέματα