Η βίλα του “House of Gucci” στην λίμνη Como της Ιταλίας είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση από την Airbnb

Ή αλλιώς Villa Balbiano, μια κατοικία χτισμένη τον 16ο αιώνα, η οποία στην ταινία ανήκει στον χαρακτήρα του Al Pacino, Aldo Gucci. Η βίλα, μια από τις μεγαλύτερες κατοικίες στην λίμνη Como της Ιταλίας, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και ιδιωτική πρόσβαση σε μία από της ομορφότερες και πιο δημοφιλής λίμνες την Ευρώπης.

@esquire@esquire

Η πολυτέλεια σε περιτριγυρίζει με το που αντικρίσεις την

εξωτερική όψη της βίλας. Ένας μακρόστενος κήπος με πλούσια περιποιημένη βλάστηση και σιντριβάνι στο κέντρο της αυλής οδηγούν στην κεντρική είσοδο της κατοικίας.

@esquire@privatevillasofitaly@privatevillasofitaly

Το κεντρικό σαλόνι, γεμάτο με τοιχογραφίες του 17ου αιώνα και τις χρυσές λεπτομέρειες δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα βασιλικά ανάκτορα. Βελούδινοι καναπέδες, vintage έπιπλα και πολυτελείς πολυέλαιοι συμπληρώνουν το luxury σκηνικό. Η εσωτερική πισίνα της βίλας είναι η μικρή, ή μάλλον μία από τις εκπλήξεις που το σπίτι διαφυλάσσει σε όποιον το επισκεφτεί, δημιουργώντας μία ιδιωτική όαση.

@privatevillasofitaly@esquire@privatevillasofitaly@privatevillasofitaly

Η πολυτέλεια συνεχίζεται και στο κεντρικό υπνοδωμάτιο της βίλας με βασιλικό βελούδινο μπορντό να καλύπτει το king size κρεβάτι και τις χρυσές vintage περίτεχνες λεπτομέρειες να στολίζουν κάθε γωνιά του δωματίου μέχρι και το μαρμάρινο μπάνιο.

@privatevillasofitaly

Το στοιχείο όμως που κόβει την ανάσα δεν είναι άλλο από την θέα σε ένα από τα πιο μαγευτικά φυσικά τοπία. Το κτίσμα διαθέτει μπαλκόνια με απεριόριστη θέα σε ολόκληρη τη λίμνη Como ενώ η αυλή που απλώνεται σε μία τεράστια έκταση περιλαμβάνει πισίνα, ιδιωτική υπαίθρια τραπεζαρία με πέτρα, ξύλο και ζεστή ατμόσφαιρα για καλοκαιρινές συναθροίσεις στην ιταλική εξοχή και φυσικά την ολόδική του προβλήτα στην λίμνη Como.

@privatevillasofitaly@privatevillasofitaly

Οι κρατήσεις στην πλατφόρμα θα ανοίξουν την 6η Δεκεμβρίου για διαμονή μιας μόνο ημέρας μέσα στον μήνα Μάρτιο και το κόστος θα ανέρχεται στα 1125$. Τίποτα (σχεδόν) αν υπολογίσεις ότι μπορείς να κλείσεις ολόκληρο το πακέτο σε αυτή τη τιμή. Και την μαγεία της ιταλικής φύσης, και το κινηματογραφικό τοπίο μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγές μόδας, και την βασιλική πολυτέλεια του 16ου αιώνα, όλα σε ένα. Κρατήστε την ημερομηνία!

@privatevillasofitaly

Keywords
Τυχαία Θέματα