Το σημαντικό μήνυμα της Emily Ratajkowski σχετικά με το body shaming

Η Emily Ratajkowski αντιδρά στο body shaming, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του red carpet look της στα βραβεία CFDA. Το 30χρονο μοντέλο μίλησε επίσης για την σχέση που έχει με το σώμα της στο βιβλίο της με τίτλο My Body. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η μητέρα της την έμαθε να έχει ως προτεραιότητα την ομορφιά από πολύ μικρή ηλικία.

Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk

“Η ομορφιά ήταν ένας

τρόπος για μένα να είμαι ξεχωριστή. Όταν ήμουν ξεχωριστή ένιωθα περισσότερο την αγάπη των γονιών μου. Η θέση μου με έφερε κοντά στα πλούτη και την εξουσία και μου έδωσε μια αυτονομία αλλά αυτό δεν οδήγησε σε πραγματική ενδυνάμωση. Αυτό είναι κάτι που κέρδισα μόνο τώρα που έγραψα αυτά τα κείμενα και έδωσα φωνή στις σκέψεις και τα βιώματά μου” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Martha Hunt γέννησε το πρώτο της παιδί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Ratajkowski λοιπόν ανέβασε μερικές εικόνες από το στιλάτο σύνολό της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην ανάρτησή της την βλέπουμε να φοράει ένα total Miu Miu outfit, το οποίο αποτελείται από ένα κοντό γαλάζιο πουκάμισο, ένα cropped γκρι πλεκτό και μια μακριά, low waisted φούστα σε μπλε σκούρο χρώμα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε μια μαύρη ζώνη και ένα κομψό clutch. Η νεαρή μητέρα ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία και αυτό που ξεχώριζε ιδιαίτερα ήταν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της. Ωστόσο, αυτοί είναι που της δημιούργησαν έναν έντονο προβληματισμό σχετικά με το body shaming.

Priyanka Chopra: Η διακριτική απάντηση στην είδηση του χωρισμού της με τον Nick Jonas

“Παραλίγο να μην τις αναρτήσω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα δημιουργούσαν σχόλια και διαμάχες. Παρόλα αυτά είναι το δικό μου σώμα και δεν θα δώσω σημασία στο shaming!” έγραψε στο story της, αναφορικά με το post.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Keywords
Τυχαία Θέματα