Η νέα συλλογή της DKNY είναι εδώ και θα την φορέσουμε non stop από το πρωί μέχρι το βράδυ

Είναι ανεπιτήδευτη, cool και ταυτόχρονα διαχρονική. Η νέα συλλογή της DKNY, του New York brand που όλοι αγαπήσαμε, έφτασε με σκοπό να γεμίσει τα κενά της ντουλάπας μας και να αναβαθμίσει κάθε μας εικόνα. Τα βασικά κομμάτια του brand αποτελούν την πιο ευκολοφόρετη επιλογή, συνδυάζονται άψογα με τα πάντα και ακολουθούν τα trend της σεζόν.  Μια σίγουρη επένδυση!

@dkny@dkny

Από το classic

στιλ του γραφείου μέχρι και το athleisure street style, η DKNY καλύπτει κάθε trend πηγαίνοντάς το ένα βήμα παρά πέρα. Casual και μοντέρνα, μπορούν να φορεθούν ως statement κομμάτια, ως βασικά είτε όλα μαζί δημιουργώντας το απόλυτο layering.

Η sport συλλογή της DKNY από την άλλη, μας κάνει να θέλουμε να ξεκινήσουμε το γυμναστήριο. Κολάν, άνετες μπλούζες, αμάνικα μπουφάν είναι το must μιας αθλητικής ντουλάπας. Kαι όχι μόνο! Ο σύγχρονος σχεδιασμός και τα chic κομμάτια του brand μπορούν να φορεθούν άνετα και στην καθημερινή μας βόλτα, συνθέτοντας το πιο updated athleisure look. Η σύγχρονη δυναμική γυναίκα θέλει να είναι στιλάτη ακόμα και στα ψώνια της χωρίς να θυσιάζει την άνεση της.

@dkny

Φυσικά ένα look δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα αξεσουάρ. Αναφερόμαστε στα παπούτσια και τις τσάντες και η DKNY φρόντισε και γι’ αυτό. Στόχος της ο σχεδιασμός για την πραγματική ζωή χωρίς να αποκλείει το κομμάτι της μόδας. Αρβυλάκια και μποτάκια είναι στην top list του brand, με τα sneakers να αποτελούν το πιο αγαπημένο παπούτσι της σεζόν. Τα chunky και τα sock shoes της DKNY δίνουν νέα πνοή σε κάθε look και φοριούνται non stop γιατί φυσικά βολεύουν πολύ.

@dkny@dkny@dkny@dkny

Είτε είστε λάτρεις της καπιτονέ τάσης στις τσάντες, είτε των puffer, backpack ή baguette, η DKNY καλύπτει κάθε γούστο. Και το κάνει με τον πιο κομψό και μινιμαλιστικό τρόπο που θα φοριούνται όχι πρωί βράδυ, αλλά μια ζωή. Τις θέλουμε όλες!

@dkny@dkny@dkny

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος της DKNY στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία είναι ο Όμιλος Fais.

Keywords
Τυχαία Θέματα
DKNY,