Andy Murray: Το ξεκαρδιστικό γράμμα της πεντάχρονης κόρης του για την αποτυχημένη προπόνηση τένις

21:52 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Andy Murray είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις, αλλά μάλλον… δεν το ‘χει και τόσο με την προπονητική. Τουλάχιστον, αυτή είναι η άποψη της πεντάχρονης κόρης του.

Το Σαββατοκύριακο, ο 35χρονος πατέρας τριών παιδιών αποκάλυψε ότι προσπάθησε να δώσει μάθημα τένις στην πεντάχρονη κόρη του Edie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Murray (@andymurray)

Ο πρωταθλητής του Wimbledon -που κέρδισε το τουρνουά το 2013 και το 2016- ζει στο Σάρεϊ με την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του Kim και τα παιδιά τους Sophia, επτά ετών, Edie, πέντε ετών, και Teddy, τριών ετών.

Παρά τις προσπάθειές του να μεταδώσει λίγο από το ταλέντο του στο τένις στη μικρότερη κόρη του, ο αστέρας του αθλητισμού είπε πως όλα γύρισαν ένα θεαματικό μπούμερανγκ. Μετά την προπόνησή τους, ο Andy έμεινε άναυδος όταν η πεντάχρονη κόρη του του έγραψε ένα γράμμα για να του πει ότι δεν ήθελε πλέον να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Roger Federer: Συγκίνηση στην τελευταία του παράσταση – Έκλαψε μαζί με τον Rafa Nadal

Tο αξιολάτρευτο σημείωμα έγραφε: “Αγαπητέ μπαμπά, δεν πρόκειται να παίξω τένις για λίγο καιρό. Με πολλή αγάπη Edie.” Μαζί με το σημείωμά της, το δεύτερο παιδί του Andy ζωγράφισε στη συνέχεια μια εικόνα του πατέρα της να κρατάει μια ρακέτα του τένις και έβαλε έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό μέσα σε αυτήν.

Δείχνοντας ότι δεν είχε χαθεί η αγάπη μεταξύ τους, η Edie στη συνέχεια υπέγραψε το γράμμα με μερικά φιλιά και καρδούλες αγάπης. Αφού φωτογράφισε το ξεκαρδιστικό σημείωμα, ο Andy έγραψε στα Instagram Stories του. Χρησιμοποιώντας ένα emoji που κλαίει, αστειεύτηκε: “Το πρώτο μου εγχείρημα στον κόσμο των προπονητών κατέληξε σε ντροπή. Η πεντάχρονη κόρη μου παραιτήθηκε, λέγοντάς μου: Δεν θέλω να παίξω πια… Στέκεσαι πολύ κοντά μου.“

Keywords
Τυχαία Θέματα