Trend Alert: Η κιτς τάση μπορεί να δείχνει cool με αυτούς τους τρόπους

22:05 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Φυσικά και μπορούμε είναι η απάντηση! Κι όχι μόνο να δείχνει cool, αλλά και να θεωρείται άξια θαυμασμού. Γενικότερα, υπάρχει μια αρνητική αντιμετώπιση προς την κιτς τάση και αυτό είναι λιγάκι άδικο, θα λέγαμε. Γιατί εκτός από τη σύγχυση που πολλές φορές προκαλεί, έχει ένα έντονα διασκεδαστικό κομμάτι και το χιούμορ που αποπνέει το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον από κάθε άλλο trend.

Το θέμα είναι αν μπορούμε όντως να δημιουργήσουμε ένα κιτς look με μαεστρία, χωρίς να καταλήξουμε

να δείχνουμε κακόγουστες. Και αν ναι, πώς θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο;

Δώστε βάση στις υφές

Κιτς δεν σημαίνει κακόγουστο ακόμα κι αν κάποιοι έχουν μάθει να το συνδέουν με τη συγκεκριμένη έννοια. Το κιτς έχει πλάκα και ναι, μπορεί να δείξει μέχρι και κομψό με τα κατάλληλα υφάσματα και τις πιο προσεγμένες γραμμές. Επομένως, μη φορέσετε την Άρτα και τα Γιάννενα επειδή έτσι σας ήρθε. Ντυθείτε στοχευμένα με ποιοτικά κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους τουλάχιστον στις υφές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@claireguillon)

Εμπνευστείτε από τον οίκο Moschino

Είναι ο μάστερ του κιτς και κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση σε αυτό. Ο οίκος Moschino έγινε διάσημος μέσα από τη συγκεκριμένη τάση την οποία τιμά και αποθεώνει σε κάθε του πασαρέλα. Μόνο αυτός έχει πείσει ακόμα και τις πιο σοβαροφανείς celebrities να ντυθούν κιτς. Και αυτό είναι ταλέντο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Μην το επιχειρήσετε αν δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε πλήρως

Ως γενικότερη συμβουλή θα προτείναμε αυτό- μη φοράτε την οποιαδήποτε τάση αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να την υποστηρίξετε πλήρως ή αν σας κάνει να νιώθετε άβολα. Δεν έχει σημασία το ότι είναι μόδα, σημασία έχει να νιώθετε καλά εσείς μέσα στα ρούχα σας όποια κι αν είναι αυτά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Keywords
Τυχαία Θέματα