Η Σίσσυ Χρηστίδου εξηγεί γιατί τραγούδησε… Θοδωρή Μαραντίνη

15:05 27/5/2024 - Πηγή: InStyle

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων απάντησε στο θέμα που συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλο από το βίντεο που μοιράστηκε με την ίδια να τραγουδά… Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τι το ήθελα; Στο σπίτι μας ακούμε πάρα πολύ Onirama, ακούμε πάρα πολύ Θοδωρή Μαραντίνη. Το τραγούδι βέβαια αυτό δεν είναι του Μαραντίνη, είναι των Locomondo.

Γενικότερα, αντιμετωπίζω αυτό το θέμα, δηλαδή θα πω κάτι στην εκπομπή, θα το πιάσουν σαν υπονοούμενο. Τώρα το καταλαβαίνω, έπρεπε να το σκεφτώ. Απλά το τραγούδι αυτό, το “Καλοκαίρι”, δεν είναι καταχωρημένο στο Instagram ως τραγούδι των Locomondo μόνο του, όπως το ακούω εγώ στο Spotify, υπήρχε μόνο με τη συμμετοχή του Θοδωρή Μαραντίνη και δεν θεώρησα ότι θα γίνει θέμα. Έγινε παρόλα αυτά» εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Το καταλαβαίνω από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη έχω χωρίσει πέντε χρόνια, είναι καταγεγραμμένο στον κόσμο το αντιλαμβάνομαι… Αλλά πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά ρε παιδιά. Έχουν συμβεί πάρα πολλά στη ζωή μου από τότε. Να το πω για να τελειώνουμε, δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί… Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα