Νέα εβδομάδα, νέα looks: Τι θα φορέσουμε τις μέρες που μας έρχονται

12:17 27/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αν η μόδα είναι τέχνη, τότε η ντουλάπα μας είναι ο καμβάς. Κάθε μέρα της εβδομάδας μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νέο αριστούργημα, να εκφράσουμε τη διάθεσή μας, και να παίξουμε με διαφορετικά στιλ και υφάσματα. Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε τι θα φορέσουμε αυτή την εβδομάδα; Ελάτε να δούμε μαζί τα must-have looks του Instagram, που θα σας εμπνεύσουν και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Τα 7 looks της εβδομάδαςΔευτέρα: Μίνιμαλ γήιναΤρίτη: Gingham φόρεμαΤετάρτη: Total PinkΠέμπτη: Κλος φούσταΠαρασκευή: Τζιν
σαλοπέταΣάββατο: Ντένιμ σορτς και πουκάμισοΚυριακή: Λινή παντελόναΔευτέρα: Μίνιμαλ γήινα

Η εβδομάδα ξεκινάει με στιλ και ηρεμία. Επιλέγουμε μίνιμαλ γήινα χρώματα που αποπνέουν κομψότητα και γαλήνη. Ένα κομψό τοπ με cropped παντελόνι, συνδυασμένο με λιτά αξεσουάρ, όπως μια δερμάτινη ζώνη και λουστρίνι παπούτσια, είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε τη Δευτέρα σας με επαγγελματική διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Τρίτη: Gingham φόρεμα

Η Τρίτη φέρνει μια νότα ρετρό στη ντουλάπα μας με το αγαπημένο gingham φόρεμα. Το κλασικό καρό μοτίβο, σε αποχρώσεις του ροζ, του μπλε ή του μαύρου, προσδίδει έναν αέρα αθωότητας και κομψότητας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά sneakers για ένα casual chic look ή με μπαλαρίνες για κάτι πιο ενδιαφέρον. Και αν βρέξει, μην ξεχάσετε ζακέτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Τετάρτη: Total pink

Η Τετάρτη είναι μέρα για ροζ! Από το παστέλ μέχρι το φούξια, επιλέγουμε την αγαπημένη μας απόχρωση και δημιουργούμε ένα total pink look που θα κλέψει την παράσταση. Ένα ροζ κοστούμι ή μια ροζ φούστα με αντίστοιχο τοπ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Το συνδυάζουμε με αξεσουάρ σε ουδέτερους τόνους για να ισορροπήσετε την εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Πέμπτη: Κλος φούστα

Η Πέμπτη είναι η ημέρα για θηλυκότητα και κίνηση. Μια κλος φούστα, είτε σε μονόχρωμη εκδοχή είτε με μοτίβα, είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια πινελιά ρομαντισμού στο στιλ σας. Οι τολμηρές, μπορείτε να τη σετάρετε με ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως μια μπαντάνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη carla ginola (@carla_ginola)

Παρασκευή: Τζιν σαλοπέτα

Η Παρασκευή είναι η ημέρα για χαλαρότητα και ανεμελιά. Μια τζιν σαλοπέτα είναι το ιδανικό κομμάτι για να πετύχετε ένα casual και νεανικό look. Τη φοράμε με ένα απλό λευκό t-shirt και sneakers για άνεση όλη μέρα. Μπορείτε να προσθέσετε και μερικά statement κοσμήματα για να δώσετε μια έξτρα δόση άποψης στην εμφάνισή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Σάββατο: Ντένιμ σορτς και πουκάμισο

Το Σάββατο είναι για εξορμήσεις και βόλτες στην πόλη. Ένα ντένιμ σορτς συνδυασμένο με ένα ελαφρύ επίσης τζιν πουκάμισο μπορεί να είναι απλά, αλλά ταυτόχρονα και στιλάτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Κυριακή: Λινή παντελόνα

Η Κυριακή είναι η ημέρα της χαλάρωσης και της άνεσης. Μια λινή παντελόνα σε φυσικές αποχρώσεις συνδυασμένη με ένα απλό τοπ, με ένα ανάλαφρο πουλόβερ ή ακόμα και με μαγιό θα σας προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και στιλ. Έτοιμες για παραλία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Keywords
Τυχαία Θέματα