Céline Dion: Επιστρέφει στη σκηνή για μία τελευταία φορά ενώ δίνει μάχη για την υγεία της

14:34 27/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Céline Dion σχεδιάζει την επιστροφή της στη μουσική με μια τελευταία εμφάνιση στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού αφιερώματος.

Η σταρ διαγνώστηκε με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου το 2022 και δίνει μάχη για την υγεία της. Ωστόσο, δουλεύει πάνω στη φωνή της, καθώς προσπαθεί να τραγουδήσει ξανά εν μέσω της μάχης της με την αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun:

“Η Céline δεν εγκαταλείπει την επιθυμία της να τραγουδήσει ξανά.

“Δουλεύει με προπονητές φωνής, μέλη του συγκροτήματος και ειδικούς για πάνω από έξι μήνες τώρα. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια συναυλιακή ταινία, με την ίδια να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της”

Η Céline ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour πέρυσι λόγω των προβλημάτων υγείας της, τα οποία καταγράφει στο νέο μεγάλου μήκους “I Am: Celine Dion”, και εξήγησε ότι “δεν μπορεί να απαντήσει” αν θα μπορέσει ποτέ να ξαναβγεί στη σκηνή.

Η σταρ δήλωσε: “Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: Ναι, σε τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω… το σώμα μου θα μου πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω”.

Επίσης, πρόσφατα σε δηλώσεις της ανέφερε πως κάνει καθημερινά διάφορες θεραπείες για την αντιμετώπιση της πάθησης, η οποία επηρεάζει τους μύες, αλλά λέει ότι δεν θα “θεραπευτεί” ποτέ. Δήλωσε στη γαλλική Vogue: “Είμαι καλά, αλλά είναι πολλή δουλειά. Το παίρνω μέρα με τη μέρα. Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, καθώς είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω ότι θα βρούμε ένα θαύμα, έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτός είμαι λοιπόν εγώ, τώρα με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου”.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα