Η φωτογραφία της ημέρας: Είναι ή δεν είναι η Britney Spears;

07:30 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ημερομηνία φωτογραφίας: Τρίτη 27 Ιουνίου 2023.
Photo by Lucy North/PA Images via Getty Images

Ένας ‘μιμητής’ της Britney Spears συμμετέχει στη διαμαρτυρία που γίνεται έξω από τα γραφεία της μητρικής εταιρείας META στο King’s Cross του Λονδίνου. Το σύνθημά τους : “Σταματήστε να μας απαγορεύετε να κάνουμε τη δουλειά

μας” – “Stop Banning Us”.

Οι μιμητές των Dolly Parton, Taylor Swift, Adele, George Michael, Britney Spears και Freddie Mercury, κάνουν έκκληση για την ενημέρωση των προτύπων κοινότητας της Meta, τα οποία απαγορεύουν λογαριασμούς που «προσποιούνται κάποιον διάσημο», με αποτέλεσμα να χάσουν από τους λογαριασμούς τους χιλιάδες θαυμαστές και οπαδούς. Εκτός από τη διαμαρτυρία τους με πλακάτ και ντουντούκες, τραγούδησαν, ζητώντας από τον κόσμο να υπογράψει μια αίτηση που καλεί το Meta. για να ξανασκεφτεί την πολιτική του.

Η Meta σε ερώτηση του Observer ανέφερε ότι επιτρέπει όντως τις σελίδες θαυμαστών και τους λογαριασμούς στους ιστότοπούς της, αλλά «σε όλες τις περιπτώσεις, απαιτούμε από τον χρήστη να καταστήσει σαφές στα στοιχεία βιογραφικού/θέματός του ότι δεν είναι το αυθεντικό άτομο/οντότητα».

Είπε ότι «οι ξεκάθαρες πολιτικές κατά της πλαστοπροσωπίας και της παρενόχλησης» σημαίνουν ότι ενθαρρύνουν επίσης τους ανθρώπους να αναφέρουν παραβίαση κανόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα