Meghan Markle-Harry: “Έφαγαν πόρτα” από γαλαζοαίματο γάμο λόγω ρήξης με τα Ανάκτορα

23:30 3/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν θα δώσουν το “παρών” στο κοσμικό γεγονός της χρονιάς στο Λονδίνο.

Οι Σάσεξ δεν είναι στη λίστα καλεσμένων στον γάμο του Hugh Grosvenor, του δούκα του Westminster και της Olivia Henson. Ο γάμος θα γίνει στις 7 Ιουνίου, στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Το γεγονός ότι οι Σάσεξ είναι εκτός λίστας, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για

τον Harry. Άλλωστε, ο δούκας του Σάσεξ είχε στενή φιλική σχέση με τον Grosvenor. Όπως, όμως και με τον πρίγκιπα William. Και αφού τα δύο αδέλφια έχουν παγωμένη σχέση, η επιλογή ήταν καθαρά υπέρ του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Hugh Grosvenor,( Duke of Westminster) decided to honor his wife, by ditching a Harkle invite to his wedding. Godfather to PGeorge and “A,” he spks w/both brothers. One of Britain’s wealthiest, (9Bn) Hugh’s considered, “family.” Stepping up for PWm,as H..is no one’s ” best man.” pic.twitter.com/lUTJLZI0sH

— Carol McCrea (@MctravelC) December 3, 2023

Εκπρόσωπος του Grosvenor, που είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας, δήλωσε: “Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τη λίστα των καλεσμένων”. Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Kate Middleton και ο William, καθώς και ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla θα είναι στην τελετή. Αλλά ο 30χρονος Grosvenor, που είναι νονός του γιου του William και της Kate, πρίγκιπα George πήρε απρόθυμα την απόφαση να μην προσκαλέσει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Μάλλον, επιθυμεί να αποφύγει μια οικογενειακή σύγκρουση εν μέσω της ρήξης μεταξύ των δύο αδελφών.

Οι δεσμοί των Grosvenor με τη βασιλική οικογένεια έχουν βαθιές ρίζες. Είναι βαφτισιμιός του Κάρολου και η μητέρα του είναι νονά του πρίγκιπα William. Ο ίδιος είναι, επίσης, ένας από τους νονούς του πρίγκιπα Archie, όπως αναφέρουν οι Sunday Times.

Keywords
Τυχαία Θέματα