Rosalía-Jeremy Allen White: Οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι “κάτι τρέχει μεταξύ τους”

21:14 3/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Rosalía και ο ηθοποιός Jeremy Allen White συνεχίζουν να περνούν πολύ καλά μαζί, ενώ οι φήμες για το ειδύλλιο τους φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Οι παπαράτσι πέτυχαν το  ζευγάρι να μιλάει και να κάνει ένα διάλειμμα για τσιγάρο σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λος Άντζελες, πυροδοτώντας τις φήμες για σχέση μεταξύ τους.

Οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι “κάτι τρέχει μεταξύ τους”

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Rosalía και τον White να απολαμβάνουν μαζί ένα τσιγάρο.

Καθώς η Rosalía ακουμπά σε ένα αυτοκίνητο, ο White ακουμπά στον απέναντι τοίχο, με τα πόδια τους να είναι τοποθετημένα κοντά. Και οι δύο φαίνονταν να είναι ντυμένοι casual με τον White να φοράει ένα λευκό t-shirt, ένα παντελόνι και ένα σκουφάκι. Η Rosalía επέλεξε ένα total black look και είχε στα μαλλιά της μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, μια μαύρη κορδέλα.

.@Rosalia fue vista charlando junto a Jeremy Allen White hoy en un parking de California. pic.twitter.com/GXRdInq0it

— ROSALÍA COLOMBIA / Fan Page (@ROSALIAC0LOMBIA) November 30, 2023

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους δύο να μιλούν και μετά να αγκαλιάζονται. Αν και πολλοί θαυμαστές των δυο τους σχολίασαν τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα Χ και έγραψαν ότι η αγκαλιά φαινόταν να είναι φιλική.

«Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι φίλοι», έγραψε κάποιος.

Το US Weekly αναφέρει ότι οι δύο τους βγαίνουν, με μια φιλική τους πηγή να επιβεβαιώνει την είδηση. «Ξεκίνησαν ως απλοί φίλοι, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει ρομαντική τροπή πρόσφατα», δήλωσε η πηγή.

Η φημολογούμενη πρώτη συνάντηση της Rosalía και του Jeremy Allen White

Η Rosalía και ο Jeremy Allen White ήρθαν κοντά για πρώτη φορά τον Οκτώβριο όταν οι παπαράτσι πέτυχαν το φημολογούμενο ζευγάρι στην προβολή της ταινίας “Wild Things”. Μερικοί μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν το ζευγάρι στο διάδρομο του κινηματογράφου, με τη Rosalía να πηγαίνει στην τουαλέτα, ενώ ο White την περίμενε έξω.

Νωρίτερα φέτος, η Rosalía και ο Rauw Alejandro μοιράστηκαν την είδηση του χωρισμού τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια, ήταν αρραβωνιασμένο και είχαν κυκλοφορήσει και την πρώτη τους μουσική επιτυχία με τίτλο “RR”.

Keywords
Τυχαία Θέματα