Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (4/12) – Λέοντες πρωταγωνιστείτε και εκφράζετε αυτά που νιώθετε

06:30 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό και φέρνει στα ζώδια καινούργιες γνωριμίες και νέες σχέσεις. Ελκυστικές προσεγγίσεις, ένστικτο, διαίσθηση, εμμονή. Προσοχή στα άτομα που θέλουν να ελέγχουν, γιατί θα οδηγηθούν σε υπερβολές.

Κριός

Κράτησε ήπια στάση στον επαγγελματικό χώρο καθώς ανατροπές σε οδηγούν σε σύγκρουση και νευρικότητα. Κινήσου με ρεαλιστικό τρόπο και δείξε αφοσίωση

στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Επικεντρώσου στους φίλους σου και εξέφρασσε τις ιδέες που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Δες με αισιοδοξία το μέλλον σου ενώ οι ομαδικές προσπάθειες λειτουργούν ιδανικά για έναν κοινό επαγγελματικό στόχο.

Δίδυμος

Ζητήματα από το παρελθόν κάνουν την εμφανισή τους και σε αγχώνουν. Στο προκήνιο και οικογενειακά θέματα, τα οποία φέρνουν ένταση με κοντινά πρόσωπα. Εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου τους συνεργάτες σου παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Απόφυγε αποφάσεις που έχουν σχέση με συμφωνίες και μην εμπιστεύεσαι άνευ όρων άτομα που υπόσχονται αλλά δεν πράττουν. Θα έχεις συνάντηση με δικά σου πρόσωπα και θα απολαύσεις την παρέα τους.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου σε θέλουν πρωταγωνιστή. Εκφράζεις αυτά που θέλεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Οι συμφωνίες που κλείνεις σε φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σου.

Παρθένος

Παίρνεις απόσταση από καταστάσεις και άτομα που δεν σε κατανοούν, καθώς η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία στις φιλικές σου σχέσεις. Εμπόδια στην προσπάθειά σου για μία νέα αρχή στην εργασία σου.

Ζυγός

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε απογοητεύουν. Η ανασφάλεια οδηγεί σε συγκρούσεις και είναι καλό να αποφύγεις την ρήξη με συνεργάτες. Σοβαρές εντάσεις και σε προσωπικό επίπεδο μέχρι το απόγευμα. Άτομα σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τη δύσκολη μέρα.

Σκορπιός

Καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου και πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον σε εμποδίζουν. Εμπόδια ωστόσο θα έχεις και σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό λειτούργησε ώριμα και με συνέπεια για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έχεις μπροστά σου.

Τοξότης

Κλείνεις σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες ενώ οικονομικές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους. Η γενναιοδωρία σου, οδηγεί κοντά σου πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις καιρό να δεις. Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη που δεν είναι εύκολο να τα επανορθώσεις. Προσοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό.

Υδροχόος

Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Εντυπωσιάζεις με την διαίσθησή σου ενώ η οικογένεια σε βοηθά να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Προσοχή σε πιθανές ανασφάλειες που θα μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Ιχθύς

Ο εκνευρισμός και οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε υπερβολές και εκτονώνεις την ένταση σε κοντινά σου προσωπα. Προσπάθησε να βάλεις τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα