Scarlett Johansson: Αυτό είναι το μυστικό που δεν θα αποκάλυπτε ποτέ στα παιδιά της

10:01 23/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Scarlett Johansson κρατάει κρυφό από τα παιδιά της ένα μυστικό που αφορά το παρελθόν της.

Η 37χρονη ηθοποιός έχει γίνει μητέρα δυο φορές. Το 2014 έφερε στον κόσμο τη Rose Dorothy μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ πριν από 7 μήνες αυτή και ο Colin Jost υποδέχτηκαν τον μικρό Cosmo. Η ίδια ωστόσο διατηρεί μερικά… μυστικά.

Η Kylie
Jenner ανακοίνωσε ότι ο γιος της δεν θα ονομάζεται πλέον Wolf Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Drew Barrymore, ‘The Drew Barrymore Show’, η Scarlett δήλωσε ότι κρύβει κάτι αρκετά σημαντικό από τα παιδιά της και εξήγησε ότι δεν θέλει να μάθουν ότι κάπνιζε.

“Η Rose με είχε ρωτήσει εάν καπνίζω. Όντως, κάπνιζα όταν ήμουν μικρότερη και ντρέπομαι τόσο πολύ γι’ αυτό. Δεν θέλω ποτέ να πιστεύει ότι το έβρισκα cool, γιατί δεν πρέπει να καπνίσει ποτέ, ποτέ, ποτέ!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: “Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και μετά δεν τα κάνουν. Οπότε, ναι, ελπίζω να μην το μάθει ποτέ αυτό”.

Η Rihanna αποκάλυψε ποιο είναι το «πρότυπο μητέρας» που θα ήθελε να ακολουθήσει

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο εύκολο θα είναι να το πετύχει, καθώς η ίδια η Scarlett είχε παραδεχτεί παλαιότερα ότι η κόρη της δεν σταματά να κάνει ερωτήσεις. “Γιατί βγάζεις τα φρύδια σου; Γιατί φτιάχνεις τις βλεφαρίδες σου;” είναι μόνο μερικές από τις πολλές απορίες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Keywords
Τυχαία Θέματα