Η Priyanka Chopra Jonas μίλησε στο InStyle για τη νέα συνεργασία της με τον οίκο Bvlgari

10:07 5/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Priyanka Chopra μόλις ανακοίνωσε ότι έγινε η νέα global ambassador του οίκου πολυτελών κοσμημάτων, Bvlgari. Εισήλθε λοιπόν σε ένα elite group εμβληματικών γυναικών, συμπεριλαμβανομένων της νεαρής ηθοποιού Zendaya και των supermodels

Lily Aldridge και Rosie Huntington Whitley. Η Chopra Jonas είναι αναμφίβολα η ιδανική προσθήκη, αφού το διάσημο brand την θαύμαζε πολύ καιρό. Όπως αποκάλυψαν, η 39χρονη ηθοποιός, παραγωγός ταινιών, ακτιβίστρια και New York Times Best Selling συγγραφέας, βρισκόταν για πολύ καιρό στο “ραντάρ” τους.

Ο οίκος Bvlgari παρουσίασε ένα εκτυφλωτικό show στο Μιλάνο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

“Είμαι ενθουσιασμένος που η Priyanka είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας”, δήλωσε ο CEO του Bvlgari, Jean-Christophe Babin. “Με την ομορφιά, το ταλέντο και το ανθρωπιστικό έργο της, αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δημιουργήσουμε σπουδαία projects, με σημαντική κοινωνική επιρροή. Έχουμε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν σε έναν άλλο πολυτελή οίκο και γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά ο ένας τον άλλον”, είπε αναφερόμενος στο brand ωρολογοποιίας, Tag Heuer.

Louis Vuitton: Νέα μπουτίκ στο Τόκιο που θυμίζει… περίπατο στο δάσος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Κάτι το οποίο πιθανόν να μην γνωρίζουν πολλοί, είναι το γεγονός ότι η Priyanka Chopra είναι μακροχρόνια λάτρης και συλλέκτρια κοσμημάτων.

“Τα κοσμήματα είναι μαγικά και η κοσμηματοθήκη ενός ανθρώπου είναι η καρδιά της γκαρνταρόμπας του. Είναι γεμάτη αναμνήσεις και σημαντικές εμπειρίες”, αποκάλυψε στο InStyle μέσω αποκλειστικού quote. “Όσον αφορά τη δική μου, είναι πλήρης με χαρούμενα συναισθήματα. Αναγνωρίζω τον σπουδαίο ρόλο που έχουν τα κοσμήματα στη ζωή του κάθε ατόμου”, πρόσθεσε.

Μερικές μάλιστα από τις πιο λατρεμένες στιγμές της σχετίζονται με αυτά. “Θυμάμαι έντονα το πρώτο μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι μου. Ο πατέρας μου, μου το είχε χαρίσει και το φοράω μέχρι και σήμερα. Μου υπενθυμίζει την υπερηφάνεια στο χαμόγελό του όταν άνοιξα το κουτί και δοκίμασα το δαχτυλίδι”.

Instagram @priyankachopraΑυτή η υψηλού κύρους συνεργασία με τη Bvlgari, είναι ξεκάθαρα κάτι το οποίο η Priyanka δεν παίρνει ελαφρά τη καρδία. Ειδικά εξαιτίας της σύνδεσης με την πατρίδα της, την Ινδία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία τη βοηθάει.

“Ανέκαθεν θαύμαζα τις εξαιρετικές καλλιτεχνικές δουλειές του οίκου Bvlgari, πολλές εκ των οποίων τιμούν τους πολυτιμότερους πόρους του τόπου καταγωγής μου”, μοιράστηκε η Chopra Jonas. “Από τους σπάνιους χρωματιστούς λίθους στα διαχρονικά κοσμήματα του Bvlgari, έως και τα αρωματικά λουλούδια που χρησιμοποιούνται στα πολυτελή αρώματα. Η αγάπη μας για την ομορφιά της Ινδίας μας συνδέει”, συνέχισε.

“Ταυτόχρονα, στοχεύω σε συνεργασίες με brands, τα οποία αναγνωρίζουν την έντονη κοινωνική ευθύνη τους. Ο Bvlgari κάνει μεγάλη προσπάθεια να στηρίξει τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια σε ολόκληρη την υφήλιο. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε μαζί στο μέλλον αυτές τις προσπάθειες”. Επομένως, έπεται λαμπρό μέλλον για αυτό επαγγελματικό “πάντρεμα”.

Instagram @priyankachopra

Keywords
Τυχαία Θέματα