Blake Lively και Ryan Reynolds γιόρτασαν την επέτειο του πρώτου τους ραντεβού!

15:48 4/8/2021 - Πηγή: InStyle

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο ραντεβού της Blake Lively και του Ryan Reynolds και είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα!

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει τα πιο sexy σύνολα με μαγιό on board!


Οι δυο τους αποφάσισαν να ξαναζήσουν το πιο σημαντικό first date της ζωής τους, στο εστιατόριο O ya, στην Βοστόνη. Και όλα μοιάζουν να είναι ακριβώς ίδια: οι δρόμοι, η πόλη, το εστιατόριο. Οι διάσημοι ηθοποιοί, γνωστοί για τον αυτοσαρκασμό

και το χιούμορ τους, τρόλαραν ο ένας τον άλλο στα social media.

instagram stories/@vancityreynolds

Ο Reynolds ανέβασε μια κοινή τους selfie, όπου γράφει: “Το αγαπημένο μας εστιατόριο με το τέταρτο αγαπημένο της ραντεβού”, για να ανεβάσει και πάλι μετά από λίγο την ίδια φωτογραφία, μόνο που αυτή την φορά στο πλάνο φαινόταν και το αυτί της Lively με τα υπέροχα σκουλαρίκια της, σχολιάζοντας αστειευόμενος: “Ποστάρω ξανά την φωτογραφία, γιατί έκοψα τα χαριτωμένα σκουλαρίκια της γυναίκας μου. Με έχει εκπαιδεύσει καλύτερα. Συγγνώμη εάν απογοήτευσα κάποιους“.

instagram stories/@vancityreynolds

Η Blake επέλεξε να βάλει ένα midi polka ασπρόμαυρο φόρεμα και ξεκούμπωσε τα τελευταία κουμπιά, δημιουργώντας έτσι ένα μπροστινό σχίσιμο. “Δέκα χρόνια μετά και ακόμα βγαίνουμε το πρώτο μας ραντεβού. Αλλά με πολύ πιο άνετα παπούτσια”, έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφού φόρεσε μαύρα velcro sandals, για να ολοκληρώσει το σύνολο της συζυγικής ρομαντικής βραδιάς.

Είναι όντως τόσο τέλειο το jojoba oil για τις ακνεϊκές επιδερμίδες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Keywords
Τυχαία Θέματα