Σορτς ή παντελόνα; Tips για να τα συνδυάσετε σωστά στις διακοπές σας

09:25 5/8/2021 - Πηγή: InStyle

Όσο πλησιάζει ο καιρός των διακοπών μπαίνουμε σιγά σιγά σε καλοκαιρινό mood. Σκεφτόμαστε πού θα πάμε, με ποιον, αλλά κυρίως μας απασχολεί διακαώς το ΤΙ θα φορέσουμε.
Η ώρα της βαλίτσας πλησιάζει και καλό είναι να αποφύγουμε το υπερ-πακετάρισμα άσχετων μεταξύ τους ρούχων.
Σορτς και χαλαρές παντελόνες κυριαρχούν στην γκαρνταρόμπα όλων μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ποιο από τα δυο να προτιμήσετε, όμως, και για ποια περίσταση;

Η ομάδα του instyle.gr

βρήκε τα πιο υπέροχα κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού label ALE και σας τα συνδυάζει ανάλογα, ώστε να ξέρετε τι να φορέστε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Breakfast time

Τι καλύτερο από το να απολαύσετε τον καφέ ή τον χυμό σας με ένα άνετο λινό σορτς στα χρώματα του αιγαίου και το αγαπημένο σας t-shirt από μέσα. Ολοκληρώστε το look με ένα όμορφο ζευγάρι εσπαντρίγιες και τα αγαπημένα σας κοσμήματα για να δώσετε λάμψη στην ημέρα σας.

Σορτς λινό εμπριμέ

T-shirt με print

Εσπαντρίγια με δέσιμο 

Lunch or brunch?

Ένα ψηλόμεσο τζιν που αγκαλιάζει τη μέση, θα δώσει την απαραίτητη θηλυκή πινελιά στο ντύσιμό σας. Δέστε το πιο ανάλαφρο πουκάμισό σας από πάνω, δημιουργώντας έναν κόμπο ή κρατήστε το ανοιχτό με το μαγιό από μέσα αν πάτε για φαγητό ακριβώς μετά τη θάλασσα. Τελειοποιήστε το look με ένα σετ από φλατ σανδάλια και bon appétit.

Ψηλόμεσο wide leg τζιν

Ριγέ πουκαμίσα 

Φλατ σανδάλιαSummer wanderlust

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό από μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού λίγο πριν τη δύση του ηλίου. Φορέστε το πιο άνετο ζευγάρι παπουτσιών σας σε συνδυασμό με ένα κολακευτικό τζιν σορτσάκι και ένα αμάνικο κροπ τοπ αναδεικνύοντας έτσι την μαυρισμένη σας επιδερμίδα.

Τζιν σορτς 

Κροπ τοπ στενό

Πέδιλο με δέσιμο στον αστράγαλοWe own the night

Για την βραδινή σας έξοδο, ιδανική επιλογή είναι μια μονόχρωμη ψηλόμεση παντελόνα με ασορτί τοπ, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό μονοχρωματικό λουκ, το οποίο θα απογειωθεί με ένα ζευγάρι mules. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με έντονο layering από κοσμήματα και το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Παντελόνα μονόχρωμη με ζωνάκι

Μονόχρωμο αμάνικο τοπ

Mules με μέτριο τακούνι

Keywords
Τυχαία Θέματα