Ο Jason Momoa κλήθηκε να απολογηθεί για τον βίαιο προς τις γυναίκες ρόλο του στο “Game of Thrones”

13:10 4/8/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί μια συνέντευξη να σου αφήσει “κακή αίσθηση στο στομάχι”; Σύμφωνα με τον Jason Momoa, μπορεί! Ο 42χρονος ηθοποιός, απολογήθηκε για τις σκηνές βίας και τον τρόπο μεταχείρισης των γυναικών στην τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο «Game of Thrones» που υποδυόταν τον Khal Drogo.

View this post on Instagram

A post shared by Khal Drogo (@khalbadassdrogo)

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στους The New York Times και τον δημοσιογράφο David

Marchese για την προώθηση της νέας του ταινίας δράσης, «Sweet Girl», που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Αυγούστου – έχει τον ρόλο ενός συντετριμμένου συζύγου που υπόσχεται να εκδικηθεί για το θάνατο της γυναίκας του προστατεύοντας παράλληλα την κόρη του – ρωτήθηκε αν θα έκανε σήμερα αυτές τις σκηνές και εάν έχει μετανιώσει.

View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, παρακολουθούσε τον βάρβαρο πολέμαρχο Khal Drogo να επιτίθεται και να επιβάλλεται στην βασίλισσά του, Daenerys Targaryen, την οποία υποδυόταν η Emilia Clarke.

«Ήταν σημαντικό να υποδυθώ τον Drogo και τον χαρακτήρα του. Έπαιζα κάποιον που μοιάζει τον Τζένγκις Χαν. Αλήθεια ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Αλλά η δουλειά μου είναι να παίζω κάτι τέτοιο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι ωραίο, αυτός ήταν ο χαρακτήρας», είπε ο ηθοποιός που κατάγεται από την Χαβάη.

«Δεν είναι δουλειά μου να πω ότι δεν θα το έκανα. Ποτέ δεν με ρώτησαν πραγματικά: Μετανιώνεις που έπαιξες έναν ρόλο; Ας το θέσουμε έτσι: Το έκανα ήδη. Δεν το ξανακάνω», υποστήριξε.

View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Ο ηθοποιός, στην συνέχεια απαντούσε μονολεκτικά στις περισσότερες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, μέχρι που έβγαλε από μέσα του το γεγονός ότι η ερώτηση που του έγινε ήταν «κακή». «Θα ήθελα να αναφέρω ότι μου άφησε μια κακή αίσθηση στο στομάχι μου. Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν παραγωγοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες και δεν μπορείς να λες: Δεν θα το κάνω αυτό γιατί δεν είναι σωστό στο πολιτικό κλίμα. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ποτέ. Είναι λοιπόν μια ερώτηση που μοιάζει ενοχλητική».

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, με έναν χρήστη του Twitter να γράφει: «Λέγεται υποκριτική. Ακολουθεί ένα σενάριο σε μια ιστορία. Γιατί να σκεφτεί καν να μην το κάνει;». Παρόμοιο το ύφος και σε άλλο tweet: «Μήπως δεν πρόκειται να ξαναγίνει ταινία με οποιονδήποτε εγκληματία;».


Keywords
Τυχαία Θέματα