H τεχνική Fombré και τα άλλα 5 σοφιστικέ είδη μανικιούρ που επιλέγουν οι Γαλλίδες αυτήν την περίοδο

09:37 20/5/2024 - Πηγή: InStyle
Οι τάσεις στα νύχια των Γαλλίδων εκπέμπουν απλότητα και μινιμαλισμό.

Δε θα σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε την ανεπιτήδευτη κομψότητα των Γαλλίδων. Όσον αφορά στο μακιγιάζ τους, το φυσικό δέρμα, τα τολμηρά κόκκινα χείλη, τα περιποιημένα φρύδια και το απλό cat-eyeliner χαρίζουν ένα απλό, μίνιμαλ και εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα, κατάλληλο για κάθε περίσταση. Ωστόσο, και για τα νύχια η αισθητική τους είναι παρόμοιας φιλοσοφίας. Τέλεια σχηματισμένα νύχια, περιποιημένα πετσάκια, μίνιμαλ nail art και μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα, είναι τα στοιχεία

– κλειδιά που αντιπροσωπεύουν το μανικιούρ τους.

Τα μακριά νύχια, το ξεφλουδισμένο βερνίκι και τα έντονα σχέδια nail art δεν ανήκουν στην ατζέντα του μανικιούρ της Γαλλίδας.

Δείτε παρακάτω τα 6 μανικιούρ που επιλέγουν οι Γαλλίδες αυτή την περίοδο.

#Γαλλικό View this post on Instagram

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Μπορεί να μοιάζει προφανές, αλλά υπάρχει πραγματικά λόγος που το γαλλικό μανικιούρ θεωρείται μια από τις πιο εμβληματικές τάσεις στα νύχια όλων των εποχών. Είναι κομψό, κολακευτικό και κάνει τα νύχια να φαίνονται υγιή και περιποιημένα. Κάτι που αντιπροσωπεύει ακριβώς τη φιλοσοφία της ομορφιάς των Γαλλίδων. Αν θέλετε να εκσυγχρονίσετε αυτό το κλασικό στιλ, αντικαταστήστε την κλασική λευκή άκρη με μια παστέλ ή φλούο απόχρωση.

#Το τέλειο κόκκινο View this post on Instagram

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Το κατακόκκινο βερνίκι είναι κλασική επιλογή για μια Γαλλίδα. Σπάνια θα τη δείτε να επιλέγει ένα διαφορετικό έντονο χρώμα. Είτε διαλέξετε ένα κόκκινο της φωτιάς είτε μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου, το βερνίκι πρέπει να είναι εφαρμοσμένο άψογα και έχει λάμψη. Παίρνετε επιπλέον πόντους αν το συνδυάσετε με το κραγιόν σας.

#Κοντά και στρογγυλεμένα View this post on Instagram

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Το μανικιούρ δεν έχει να κάνει μόνο με το βερνίκι αλλά και με το μέγεθος και το σχήμα των νυχιών. Οι Γαλλίδες αφιερώνουν χρόνο στο σχηματισμό, το λιμάρισμα και την προετοιμασία των νυχιών τους. Και συνήθως τα κρατούν κοντά.

#Ουδέτερα nudes View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Το κόκκινο είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Οι περισσότερες Γαλλίδες προτιμούν τις ουδέτερες αποχρώσεις βερνικιών, που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των νυχιών τους και δείχνουν ‘καθαρά’. Κομψή και εκλεπτυσμένη επιλογή χρώματος – και καθόλου βαρετή κατά τη γνώμη μας. Τα βερνίκια αυτής της γκάμας ταιριάζουν με κάθε σύνολο και αναδεικνύουν κάθε τόνο δέρματος.

#Μίνιμαλ nail art View this post on Instagram

A post shared by pia mbd (@pia_mbd)

Το nail art είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή, αλλά οι Γαλλίδες αποφεύγουν τα κραυγαλέα και έντονα σχέδια. Αντίθετα προτιμούν τα μινιμαλιστικά στιλ όπως π.χ. η ανάποδη γαλλική άκρη. Για ένα τέτοιο look οι αποχρώσεις είναι απαλές και παστέλ. Μικρά μοτίβα καρδιών ή αστεριών, μια τελεία κοντά στη βάση του νυχιού και εξαιρετικά λεπτές κυματιστές γραμμές είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές.

#Fombré View this post on Instagram

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Δηλαδή French και ombré. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ζητήστε από την μανικιουρίστα σας να αντιγράψει το στιλ αυτό, δίνοντας στις λευκές άκρες ένα ντεγκραντέ λευκό χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα