Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους, δρόμο!»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη, για την προβληματική συνεργασία που είχε κατά τη διάρκεια της πορείας του, για τις περίεργες συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής ενώ αποκάλυψε κι ένα ατύχημα που είχε το καλοκαίρι.

Για τον Μανούσο Μανουσάκη: «Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι και αυστηρός και δύσκολος και καλά κάνει. Συγχρόνως, όμως, είναι εξαιρετικά γλυκός και πολύ προστατευτικός

με τους ηθοποιούς του. Το συνεργείο το “τρέχει” λίγο παραπάνω αλλά πρέπει να βγει η δουλειά».

Για τη δύσκολη συνεργασία που είχε: «Γενικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις δουλειές μου με μικρές εξαιρέσεις. Μου έχει τύχει μια φορά με έναν συνάδελφο, ο οποίος δεν… Το βλέπεις λες “Ok”, το σημειώνουμε και ξέρουμε ότι αυτόν θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε».

Για τις περίεργες συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής: «Στο δικό μου επάγγελμα πρέπει να υπάρχει σεβασμός από εδώ και πέρα και ανάμεσα σε συναδέλφους και ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες, που εκεί να δεις τι γίνεται…

Και πολλοί συνάδελφοι που ήταν σκηνοθέτες – που από εκεί δεν το περιμένεις… Είσαι ηθοποιός, έγινες σκηνοθέτης και φέρεσαι έτσι άσχημα στους ηθοποιούς, πόσο ηλίθιος είσαι; Απλά. Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους όσο ταλέντο κι αν έχεις. Κράτα το και δρόμο…».

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε το καλοκαίρι: «Εγώ τη γλίτωσα το καλοκαίρι γιατί θα μπορούσα τώρα να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα… Έφυγε ένα μάρμαρο από τον δεύτερο όροφο και έσκασε σε μένα. Πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έσκασε στο πόδι μου. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ζεις την κάθε σου ημέρα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτη – φάρσα από το «Πάμε Δανάη» – Εκνευρίστηκε ο παρουσιαστής

 Η Βίκυ Καγια επιστρέφει στο GNTM! Η επίσημη ανακοίνωση

 Survivor: Έφτασε η στιγμή του party ένωσης -Η τεράστια αλλαγή των παικτών!

Keywords
Τυχαία Θέματα