Kylie Jenner: Φόρεσε το crochet με τον πιο sexy τρόπο

09:30 19/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner είναι sexy και δεν το κρύβει.

Η νεαρή μητέρα δυο παιδιών έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον γιο της. Μαζί με τον σύντροφό της και ράπερ, Travis Scott, υποδέχτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022 το μικρό αγοράκι τους. Η διάσημη επιχειρηματίας είναι αφοσιωμένη τόσο στην καριέρα της όσο και στην οικογένειά της. Ταυτόχρονα, όμως, δεν παραλείπει να φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της. Μέσω των social media της, δεν σταματάει να μας δίνει άπλετο fashion inspo. Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, θα χρειαστούμε όση περισσότερη έμπνευση γίνεται!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin)

Είναι γνωστό το γεγονός ότι όποτε βλέπουμε ένα outfit της Kylie Jenner, θέλουμε κατευθείαν να το αντιγράψουμε. Η 24χρονη fashionista όχι μόνο ακολουθεί τις πιο hot τάσεις της μόδας, αλλά και δημιουργεί τις δικές της. Δίνει την προσωπική πινελιά της σε trendy κομμάτια και κάνει statement εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 338 εκατομμύρια ακολούθους στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η Kylie Jenner φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές διακοπές

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια εικόνα και ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Ο λόγος; Υιοθέτησε το crochet trend με τον πιο τολμηρό τρόπο. Στη φωτογραφία που ανάρτησε βλέπουμε την ίδια, ντυμένη με ένα λιλά ασύμμετρο κορμάκι. Το one-shoulder ρούχο, το οποίο είναι σχεδόν διαφανές, έχει ένα έντονο cut-out στην περιοχή της μέσης. Η Kylie το συνδύασε με ένα ασορτί arm warmer, το οποίο δεν ξέρουμε κατά πόσο τη βοήθησε να ζεσταθεί… Ολοκλήρωσε το look της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και διαφανή ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin)

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle