Eva Longoria: Με 90’s glam μακιγιάζ στις Κάννες

19:06 18/5/2022 - Πηγή: InStyle

Το δεκαπενθήμερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες ξεκίνησε, με υπέροχες extravagant εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της 75ης τελετής. Τη βραδιά άνοιξε ένας διαδικτυακό λόγος, του Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος μίλησε για τη σύνδεση του κινηματογράφου με τον πολιτισμό και την ειρήνη.

Για το ρεπορτάζ, το Φεστιβάλ στάθηκε από την πρώτη στιγμή με τους αμυνόμενους Ουκρανούς, αλλά και τους ανεξάρτητους Ρώσους καλλιτέχνες.

Ο εμβληματικός ηθοποιός Forest Whitaker, γνωστός για τους ρόλους του στο Crying Game, Bird και το

Ghost Dog μεταξύ άλλων, κέρδισε τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα (Palme d’Or) και το κοινό, τον αποθέωσε. Να σημειωθεί ότι πριν από 34 χρόνια, ο Whitaker, είχε λάβει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στις Κάννες και ήταν άρα επόμενο, να συγκινηθεί στη χθεσινή τελετή.

Περνώντας στο κόκκινο χαλί, το πρώτο βράδυ του Φεστιβάλ ξεχωρίσαμε το beauty look της αμερικανίδας ηθοποιού και σκηνοθέτη Eva Longoria, γνωστή για το ρόλο της στο Desperate Housewives.

Έχοντας περάσει από πολλές τελετές βραβείων στην πολυετή καριέρα της, αποπνέει έναν αέρα αυτοπεποίθησης από το πρώτο λεπτό. Το σύνολο της έχει πολλά στοιχεία 90’s, απ’ το ημιδιάφανο φόρεμα με βολάν (από Alberta Ferretti), μέχρι το μεγάλο κολιέ-choker (από Chopard).

instagram.com/evalongoria

Επίσης, το μακιγιάζ και το χτένισμά της είναι η επιτομή του 90’s glam! Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε κοτσίδα, με χαλαρούς κυματισμούς, μερικές ανέμελες τούφες και αρκετό όγκο. Στα μάτια έχει συνδυάσει χάλκινη και ασημί ιριδίζουσα σκιά, έντονο eyeliner και πολύ μάσκαρα. Στα χείλη, έχει ένα ροζέ-nude κραγιόν και αρκετούς τόνους gloss.

instagram.com/lorealparis, instagram.com/evalongoria

Για το ρεπορτάζ, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Val Garland, χρησιμοποιώντας προϊόντα L’Oréal Paris.

Ήταν πολύ όμορφη η εμφάνισή της – από τις στιλιστικές της επιλογές μέχρι το μακιγιάζ. Αναμένουμε και τα επόμενα look της!

Δείτε και το behind the scenes της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ, στο instagram της:

View this post on Instagram

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Keywords
Τυχαία Θέματα