Η Dua Lipa υιοθέτησε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες Y2K τάσεις

16:14 18/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa έκανε μια ακόμη τολμηρή στιλιστική επιλογή.

Τα τελευταία χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια έχει εντυπωσιάσει ολόκληρο τον κόσμο, χάρη στο τρομερό ταλέντο της στη μουσική. Έχει αποκτήσει τεράστια αναγνώριση με διακρίσεις σε πολλές χώρες και, μάλιστα, αυτήν την εποχή πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία της. Ταυτόχρονα, όμως, τραβάει την προσοχή μέσω του στιλ της. Επιλέγοντας ιδιαίτερα κομμάτια με edgy διάθεση, καταφέρνει να δημιουργεί ντυσίματα που θα θέλαμε σίγουρα να αντιγράψουμε. Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν ανάρτησε ένα πολύ ξεχωριστό

outfit.

H Dua Lipa φόρεσε το πιο fun καλοκαιρινό φόρεμα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Στις εικόνες δεν βλέπουμε μόνο την ίδια, αλλά και τη μικρή ανιψιά της. Οι δυο τους είναι πολύ χαριτωμένες και φαίνεται ότι μοιράζονται έναν πολύ ξεχωριστό δεσμό. Είμαστε σίγουρες ότι η Dua είναι η αγαπημένη της θεία!

“Πάλι μαζί με τη μικροσκοπική κολλητή μου. Οι ευθύνες μιας θείας”, έγραψε για να συνοδεύσει το post της. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν με το αξιολάτρευτο δίδυμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DuaLipa (@dualipa__lover)

Στα στιγμιότυπα παρατηρήσαμε επίσης ότι η Dua Lipa υιοθέτησε ένα αρκετά αμφιλεγόμενο Y2K trend. Οι τάσεις της δεκαετίας του 2000 έχουν επιστρέψει δυναμικά και οι διάσημες fashionistas δεν διστάζουν να τις εντάξουν στις γκαρνταρόμπες τους. Η 26χρονη ακολούθησε αυτή τη μόδα και φόρεσε το φόρεμά της πάνω από το παντελόνι.

Η Dua ήταν ντυμένη με ένα μπλε και μαύρο τοπάκι, το οποίο έχει τόσο μακρύ μήκος, που θυμίζει φόρεμα. Ωστόσο, είναι ανοιχτό και δένει μπροστά με ένα μικρό κούμπωμα, αφήνοντας έτσι να φανεί η κοιλιά της. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα φαρδύ παντελόνι σε σκούρο χρώμα, μια μαύρη τσάντα ώμου, κίτρινα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

@dualipa

Keywords
Τυχαία Θέματα