Η Kim Kardashian πέρασε τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει “a real attorney”

Φαίνεται ότι το ’21 είναι η χρονιά της Kim. Fashion icon της χρονιάς, SkimsΧFendi, παρουσιάστρια στην εκπομπή Saturday Night Live και τώρα δικηγόρος! Όχι ακόμα δηλαδή, καθώς οι εξετάσεις είναι οι πρώτες (baby bar exams) του δικηγορικού συλλόγου και η Kim

θα χρειαστεί να περάσει άλλες δύο, προτού γίνει δικηγόρος. Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πέρασε.

 Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, είμαι πραγματικά περήφανη για την γυναίκα που βλέπω στην αντανάκλαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Για όσους δεν γνωρίζουν το ταξίδι μου στην Νομική Σχολή, πρέπει να ξέρουν ότι δεν ήταν εύκολο, ούτε μου χαρίστηκε. Απέτυχα σε αυτές τις εξετάσεις τρεις φορές μέσα σε δύο χρόνια, αλλά επέστρεφα κάθε φορά και διάβαζα πιο σκληρά και προσπαθούσα ξανά μέχρι που τα κατάφερα!!! (είχα COVID την τρίτη φορά που έδινα τις εξετάσεις και πυρετό αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες)».

@dazed

Λοιπόν, η σκληρή δουλειά φέρνει και θετικά αποτελέσματα απ’ ότι φαίνεται. Υπάρχει κανείς άλλωστε που έχει ξεχάσει τις μέρες εκείνες που η Kim μελετούσε σκληρά με bikini και γυαλιά ηλίου στην αυλή της; Όπως βολεύει τον καθένα θα μας πείτε… Σημασία έχει ότι τα κατάφερε και συγχαρητήρια γι’ αυτό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Στα βήματα του πατέρα της, η Kim Kardashian πετυχαίνοντας τον ένα στόχο μετά τον άλλον, οδεύει προς την δικηγορία.

«Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα ήταν πολύ περήφανος και πραγματικά σοκαρισμένος γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσω, αλλά θα ήταν κι ο καλύτερος παρτενέρ στο διάβασμα. Μου έχουν πει ότι ήταν περιβόητος στο να κοροϊδεύει τους ανθρώπους που δεν περνούσαν τις εξετάσεις με την πρώτη προσπάθεια όπως έκανε αυτός, αλλά θα ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου».

@people.com

Keywords
Τυχαία Θέματα