Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταπέλτης η Chrysa – «Νιώθω απέχθεια γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Chrysa και μίλησε για την τραυματική εμπειρία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια περιέγραψε τη γνωριμία της με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα αλλά και το πώς η κατάσταση ξέφυγε, με την ίδια να νιώθει φόβο.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει», ανέφερε αρχικά.

Στη

συνέχεια περιέγραψε πως όταν εκείνη μπήκε στις τουαλέτες, μπήκε κι εκείνος, με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να της κάνει ερωτήσεις για το όνομά της και άλλα διάφορα πράγματα. Όμως έπειτα η συζήτηση άρχισε να παίρνει άλλο μονοπάτι…

«Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», είπε και πρόσθεσε πως εκείνη την στιγμή ένιωσε φόβο και ήθελε να φύγει.

Μία φίλη της βρισκόταν την ίδια στιγμή στην τουαλέτα, γεγονός που δεν είχε προσέξει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Μόλις την είδε, λοιπόν, έφυγε και στη συνέχεια σχολίασε το πόσο κρίμα είναι που η Chrysa ήταν ανήλικη.

Μετά από μερικά χρόνια η Chrysa και η μπάντα της βρέθηκαν στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνομίλησε μαζί της στην έναρξη της εκπομπής, χωρίς να κρύψει την αμηχανία του.

«Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή για αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του. Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε.

Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο. Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κρατερός Κατσούλης: «Μούδιασε» όταν έμαθε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Πλάκα μου κάνετε τώρα;»

 Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη

 Ιάσων Μανδηλάς: «Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια μετά την δήλωση ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα