Aimee Song: Η fashion blogger ανοίγει τις πόρτες του «ασιατικού τύπου» σπιτιού της και μας ξεναγεί στο εσωτερικό του

13:08 1/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Aimee Song, ή ευρέως γνωστή ως “Song of Style”, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια από Νοτιοκορεάτες γονείς και γρήγορα έδειξε την κλίση της προς τα δημιουργικά επαγγέλματα, τη μόδα και τη διακόσμηση. Σπούδασε εσωτερική διακόσμηση και αναδείχτηκε ως μία από τις πιο επιδραστικές influencers, με συνεργασίες και επιχειρηματικά εγχειρήματα που την έβαλαν στην λίστα Forbes, 30 Under 30. Ντόπια στο Los Angeles και με ασιατικό αίμα να ρέει στις φλέβες της, η Aimee αποτύπωσε μέσα στο σπίτι της τις επιρροές των δύο τόσο ξεχωριστών

κόσμων, μετατρέποντάς το σε σταυροδρόμι πολιτισμών και στιλ.

@architecturaldigest

Καθαρότητα και απλότητα. Αυτές θα ήταν οι δύο βασικές λέξεις που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε με ευστοχία το σπίτι της Aimee. Μεσογειακά στοιχεία στολίζουν το λευκό εξωτερικό του σπιτιού, δίνοντας ζωή και χρώμα στο αψεγάδιαστο οίκημα, ενώ η αύρα φρεσκάδας που αναβλύζει από τα φυτά, σε καλεί να εξερευνήσεις το εσωτερικό του. Το σκούρο ξύλο στα παράθυρα και στις πόρτες, συνδέει την ασιατική κουλτούρα με τη μεσογειακή αισθητική και τον κοσμοπολίτικο αέρα της Καλιφόρνιας, δημιουργώντας την πιο αρμονική μίξη ιδεών.

Instagram @aimeesongInstagram @aimeesong

Τα γήινα στοιχεία συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν και στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου πιο μοντέρνα έπιπλα σκανδιναβικής αισθητικής συνδυάζονται με αντίκες που κουβαλούν χρόνια και ιστορία. Το λευκό κυριαρχεί ως επί το πλείστων ενώ φυτά κάθε είδους στολίζουν τις γωνιές του σπιτιού, προσφέροντας φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα. Όπως η Aimee είπε, ήθελε να φέρει το έξω, μέσα, γι’ αυτό και το σπίτι διαθέτει τεράστια παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν σε μια καταπράσινη αυλή, αφήνοντας το φως του ήλιου να λούσει το εσωτερικό του σπιτικού που με τόση αγάπη, η fashion blogger και ο σύζυγός της σχεδίασαν για την οικογένειά τους.

Instagram @aimeesongΗ βίλα του “House of Gucci” στην λίμνη Como της Ιταλίας είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση από την AirbnbInstagram @aimeesong

Σύμφωνα με το ζευγάρι, η κουζίνα είναι και το δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείται περισσότερο από κάθε άλλο, και αυτό αποδείχτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μάρμαρο και ξύλο ενώνονται στον πιο αγαπημένο χώρο της οικογένειας, φτιάχνοντας την τέλεια ατμόσφαιρα για δημιουργικά πειράματα στην κουζίνα.

@architecturaldigest@architecturaldigest@architecturaldigest

Ένα απλό και καθαρό υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με την γκαρνταρόμπα της influencer, αποτυπώνει τη μίνιμαλ αισθητική της Aimee. Ελάχιστα έπιπλα και nude διακόσμηση συνεχίζουν την εκλεπτυσμένη γραμμή που το interior design του σπιτιού, ακολουθεί.

Φυσικά, σε ένα τόσο clean εσωτερικό, το χρώμα θα φάνταζε παράταιρο. Μόνο που η Aimee Song το σύνδεσε με τόση μαεστρία που το έκανε να φαίνεται, σχεδόν, φυσικό. Στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού, το πράσινο και μια ταπετσαρία με prints επηρεασμένα από τη φύση, υποδέχτηκαν το νεογέννητο γιο της fashion blogger, ο οποίος έχοντας ως πρότυπο τη μαμά του, ευχόμαστε να κληρονομήσει το γούστο της.

Instagram @aimeesong

Keywords
Τυχαία Θέματα