Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο stylish κομμάτι από την Cult Gaia

10:19 18/6/2021 - Πηγή: InStyle

It’s official: Η Emily Ratajkowski είναι η πιο sexy μαμά του instagram. Και φυσικά, όλες σκεφτόμαστε πως η ίδια διαθέτει παράλληλα και τις ιδανικές αναλογίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συγκεκριμένα looks. Εκτός όμως από το γεγονός, ότι επανήλθε σε φόρμα μέσα σε μόλις δύο μήνες μετά την εγκυμοσύνη της, η Emrata, είναι από τις πιο hot παρουσίες στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Emily Ratajkowski

έδωσε ένα sexy twist στο Canadian Tuxedo


Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει την βόλτα της, μαζί με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, φορώντας ένα baggy χαμηλοκάβαλο denim με 90s inspiration, που συνδύασε με τα λευκά Reebook sneakers της και την κίτρινη mini bag από τον JW Pei που δεν λείπει ποτέ από τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Emrata/instagram stories

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)

Cultgaia.com

Το κομμάτι κλειδί, ωστόσο, στο όλο outfit είναι το Diem top της εταιρίας Cult Gaia, ένα αμάνικο cropped top, σε λινό ύφασμα, με ένα χρυσό διακοσμητικό που κλείνει στο στήθος και άνοιγμα που φθάνει χαμηλά στην πλάτη. Η Emrata επέλεξε  ένα ανοιχτό μπλε χρώμα, που ταίριαξε υπέροχα με το χαλαρό look της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CULT GAIA (@cultgaia)

Cultgaia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily Ratajkowski,Cult Gaia