Η Dua Lipa φωτογραφήθηκε φορώντας ένα optical illusion set

10:56 25/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa αποτελεί μια από τις πιο stylish celebrities των τελευταίων ετών. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της δεν είναι η εξαίρεση του κανόνα, καθώς επέλεξε ένα trendy και bold two-piece set. Πρόκειται για το ιδανικό μεταβατικό σύνολο, για να υποδεχτούμε καταλλήλως τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Dua Lipa Chile (@duachile)

Πριν από λίγες μέρες η Lipa απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να φοράει ένα optical illusion σύνολο, το οποίο αποτελείται από ριγέ φούστα με thigh-high slit και ασορτί μακρυμάνικο top. Στη μπλούζα παρατηρούμε cutouts στο στήθος, καθώς και μερικά μαύρα κρόσσια που κρέμονται.

Το πλεκτό set της Zendaya ήταν το inspo που χρειαζόμασταν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa Chile (@duachile)

Η λαμπερή star ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι chunky μπλε sneakers, μαύρα γυαλιά ηλίου, λιλά τσάντα ώμου και pearl drop σκουλαρίκια. Βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της, Anwar Hadid. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 και από τότε είναι αχώριστοι και πολύ χαρούμενοι σαν ζευγάρι. Η Dua Lipa μάλιστα φαίνεται να τα πηγαίνει άριστα και με την οικογένεια του Anwar, αφού κάνει τακτικά παρέα με τις αδερφές Hadid.

Η Serena Williams επέλεξε το πιο αντισυμβατικό ντύσιμο και μας ενθουσίασε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA EVERYWHERE (@dualipaeverywhere)

Keywords
Τυχαία Θέματα