Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε μέσω Instagram ένα ακόμη πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

Ο Λεωνίδας Κακούρης θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας με τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες». Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς (Δευτέρα 27/9), μάλιστα, ο  Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε μέσω Instagram ένα ακόμη πρόσωπο που μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα με την Λήδα Μαγγάνου, η οποία σύμφωνα με τα spoilers θα υποδύεται

την Αντιγόνη και θα ανατρέψει τις ζωές των πρωταγωνιστών.

«Καλωσορίζουμε την Αντιγόνη (@lidamatsagou ) στο μελίσσι ! #newarrivals #agriesmelisses #ant1», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

View this post on Instagram

A post shared by Leonidas Kakouris (@lkakouris)

«Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», αποκάλυψε χθές το πρωί (24/9) ο Λεωνίδας Κακούρης στο Πρω1νό.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Διαβάστε ακόμα:

Big Brother: Η τραγουδίστρια Μαρία Αλεξόγλου είναι η νέα παίκτρια του Μεγάλου Αδερφού

Big Brother: Ο Δημήτρης Πυργίδης επέστρεψε στο πλατό και ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Σασμός Spoiler: Τα πλάνο που προδίδει τον δολοφόνο του Στεφανή

Keywords
Τυχαία Θέματα