Αυτό είναι το must try smoothie της Jessica Alba

10:25 25/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Alba είναι γνωστή για την clean και natural προσέγγιση που έχει υιοθετήσει σε όλους τους τομείς της ζωής της. Από τα προϊόντα makeup που επιλέγει έως και τη διατροφή της, στοχεύει στο να κάνει πάντοτε τις πιο φυσικές επιλογές. Έχει μάλιστα ιδρύσει το δικό της wellness brand, το οποίο ονομάζεται Honest. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι η ταλαντούχα ηθοποιός έχει flawless δέρμα, υγιή μαλλιά και καλλίγραμμη φιγούρα.

Το smoothie

της Jennifer Aniston είναι το ιδανικό πρωινό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει και το διάσημο απόφθεγμα που λέει ότι “We are what we eat” ή αλλιώς είμαστε ό,τι τρώμε. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε το διατροφικό μυστικό της star, σας βρήκαμε την αγαπημένη της smoothie συνταγή. Το συγκεκριμένο ρόφημα είναι εξαιρετικά γευστικό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και μας προσφέρει πολύ ενέργεια. Αποτελεί αναμφίβολα το ιδανικό snack ή πρωινό και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Açai Bowl: το πιο εξωτικό και υγιεινό πρωινό

Μπορείτε παρακάτω να βρείτε τη συνταγή για το go to smoothie της Jessica Alba:

Υλικά

1 κ.γ. matcha green tea powderCoconut water1 μπανάνα1/4 της κούπας vanilla protein powderπάγος

Εκτέλεση 

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά στο μπλέντερ και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στο ποτήρι μας. Η Alba είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι προσθέτει κι άλλο πάγο, καθώς θεωρεί ότι τα smoothies είναι ακόμη καλύτερα πολύ παγωμένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GEORGIAVEGAN foodie (@abiteofvegan_)

Keywords
Τυχαία Θέματα